Sanicare wandcloset met bidetspoeler

Het Sanicare wandcloset met bidetspoeler is een universeel en subtiel wandcloset. Doordat dit wandcloset aan de onderzijde rond wegloopt, geeft dit model een ruimtelijk effect. Dit model is voorzien van een bidetspoeler. Een reinigende functie om elk toiletbezoek aangenaam en vooral hygiënisch voor uzelf en voor uw familie te maken. Een rvs sproeier, welke gemakkelijk te bedienen is met een stopkraan. Dit wandcloset is eenvoudig te bevestigen en heeft de afmeting 53,5 x 36 cm. Te combineren met toiletzitting “Rondo Slim Solid”. De Rondo Slim Solid zitting is een ultra dunne zitting, een minimalistisch en modern design. De zitting is een soft-close duroplast zitting met Quick Release. Door de Quick Release is de zitting simpel los te koppelen, wat het schoonmaken makkelijk maakt. Binnen deze serie is er ook een wandcloset, een urinoir en een schaamschot beschikbaar.

Beschrijving

Sanicare wandcloset met bidetspoeler

Serie: Sanicare

Type: Wandcloset met geïntegreerde bidetspoeler

Afmeting: 53,5 x 36 cm.

Kleur: wit

Mooi vormgegeven en compact wandcloset met bidetspoeler te combineren met de Rondo Slim Solid toiletzitting.

Aansluiting bidetspoeler:
Dit wandcloset wordt aangesloten op de reguliere methode met daarbij een stopkraantje voor de bidetspoeler.  Deze is te verbinden met een flexibele waterslang (3/8) aan de achterzijde/muur, zodat de aansluiting in de muur verwerkt kan worden. Ook is er de mogelijkheid om de aansluiting aan de linker of rechter zijde van het wandcloset naar voren te brengen via de speciale uitsparingen hiervoor.

Toiletzitting Rondo Slim Solid:
De Rondo Slim is een moderne duroplast design zitting. Ultra dun, soft-close & quick release. Voorzien van anti-slip bumpers met hoge weerstand en rvs scharnieren.

Toelichting soft-close:
Het soft-close mechanisme remt de val van de zitting. Het doorduwen van de rem veroorzaakt versnelde slijtage dan wel niet het falen van dit rem-mechanisme.

 


 

Details

Serie

Sanicare

Afmeting(en)

53,5 x 36 cm.

Artikel(en)

Toiletzitting, Wandcloset met bidetspoeler

Artikelnummer(s)

SK3723-DL, SK5508SL

EAN-code(s)

8785265051104, 8785265051166

Technische tekeningen

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Technische tekening Sanicare wandcloset
Technische tekening Rondo Slim zitting

 


 

Garantie & Montage

Garantie- en Montagevoorschriften Keramiek

 


 

Andere suggesties…