NIEUW Badmeubel Q18

  • 14 juli 2023
NIEUW Badmeubel Q18

Vorige week hebben we dit nieuwe meubel al aangekondigd. Nu staat die ook online! Hij is dus per direct leverbaar!

Neem eens een kijkje: Badmeubel Q18

Zeer opvallend en toch subtiel, de nieuwe Q18!

Dit meubel is voorzien van een ingeveegde greep. Deze greep heeft ook een fijne grip, ook voor mannen! Doordat de greep in vier kleuren leverbaar is, kun je nu ieder design naar wens toepassen en door de hele badkamer doorvoeren. Ga voor chroom, alu, RVS of mat zwart! Het verschil zit in kleine dingen en veel kleine dingen maken een badkamer uniek!

De Q18 wastafel is zoals je een wastafel wenst. Niet te grof, maar wel die mooie volle rand aan de voorzijde die kwaliteit uitstraalt. De wasbak heeft een mooie diepte en gestroomlijnde rondingen voor een goede afwatering, daarnaast ook nog voldoende afzetgedeelte rondom de wasbak.

Dit meubel is per direct leverbaar in de kleuren hoogglans wit, antraciet en 4 luxe houtkleuren in de afmetingen 65, 80 & 100 cm. Ook is er de keuze uit een 2 of 3 laden uitvoering. Bij een drie laden uitvoering komt er daadwerkelijk een extra laden bij (extra opbergruimte).

En wist u dat binnen de collectie Sanicare badmeubelen de meeste wastafels onderling uitwisselbaar zijn, dus ook qua wastafel zijn er enorm veel mogelijkheden.

Verder zijn er vele keuze mogelijkheden betreft spiegels, neemt u eens een kijkje bij onze collectie Q-mirrors spiegels. In dezelfde kleuren van de Q18 serie zijn er ook diverse uitvoeringen kolomkasten en zijn er meerdere uitvoeringen bijpassende “double face” spiegelkasten (met of zonder “ambiance” led verlichting).

#Sanicare #Q18 #badmeubel #badkamermeubel #ingevreesdegreep #Qmirrors

Close Menu