Keuzehulp – 3 type Sanicare thermostaten

  • 23 januari 2024
Keuzehulp – 3 type Sanicare thermostaten

In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod elektrische radiatoren. Er zijn vele verschillende modellen, uitvoeringen en kleuren radiatoren beschikbaar en daarnaast is er dus ook de keuze uit drie type thermostaten. Welke is geschikt voor wie?

Dit zijn de drie thermostaten, welke daaronder individueel worden behandeld.

  • De HVE is een basis thermostaat. Handmatig aan te zetten en werkt op kamertemperatuur.
  • De HVS werkt op basis van de radiatortemperatuur! Dit is nauwkeuriger en daarnaast wordt deze standaard geleverd met een afstandsbediening! Wenst u dus geen ingewikkelde functies en wilt u liever ook niet bukken, dan kiest u voor de HVS!
  • U wilt alles kunnen instellen, zelfs al onderweg naar huis! Heeft u Wifi en een mobiel beschikbaar…. dan opent deze thermostaat voor u alle deuren! De HVW heeft enorm veel opties en er is een weekprogramma beschikbaar

Hve overzicht

De HVE thermostaat – Simpel en eenvoudig

Werking: Op de thermostaat is de gewenste kamertemperatuur in te stellen. Als extra functie zit er een uitschakeltimer op (1-5 uur).

Opmerkingen: Niet i.c.m. vloerverwarming (werkt op kamertemperatuur en de sensor zit dicht bij de vloer). Geen tijdschema instelbaar (ook niet extern, want de module start altijd in stand-by functie op).

Voor wie: Voor degene die van eenvoud houdt. Geen probleem heeft met het bedienen van de thermostaat op het paneel (bij de vloer). De gewenste kamertemperatuur kan eenvoudig worden ingesteld en de radiator zal elke keer bij verwarmen als de temperatuur onder de gewenste kamertemperatuur daalt.

De HVS thermostaat – Nauwkeurig met afstandsbediening

Werking: Zowel op de thermostaat als met de bijgeleverde afstandsbediening is de gewenste radiatortemperatuur in te stellen. Ook is de thermostaat voorzien van Boostfuncties.

Opmerkingen: Makkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Werkt eventueel ook i.c.m. een tijdschakelaar.

Voor wie: Voor degene die een eenvoudige thermostaat wenst, welke gemakkelijk te bedienen is. Geen mobiele apparaten of ingewikkelde in te stellen programma’s en ook is bukken niet nodig!

HVS overzicht
Wifi radiatoren

De HVW thermostaat – Op afstand te bedienen met weekprogramma

Werking: Te bedienen op afstand met mobiel (app) via Wifi. Kan ingesteld worden op de gewenste kamertemperatuur of radiatortemperatuur. Uiteraard is er een weekprogramma in te stellen en zijn er nog vele andere functies beschikbaar.

Opmerkingen: Gewoon te bedienen vanaf de bank of onderweg naar huis door de connectie met Wifi. Daarnaast is er eventueel ook apart een afstandsbediening erbij te bestellen.

Voor wie: Voor degene die het fijn vinden een weekprogramma in te kunnen stellen op afstand, alles eenvoudig met een mobiel. De extra functies zijn natuurlijk ook mooi meegenomen! En tot slot, voor degene die voor het mooie cilinder design van de thermostaat vallen.

Close Menu