Rondo Slim Solid toiletzitting

De Rondo Slim Solid toiletzitting is een moderne duroplast toiletzitting. Duroplast is een kunststof die ontstaat door het onder hoge druk en temperatuur samenpersen van katoen en fenolhars. Duroplast toiletzittingen zijn zeer sterk, antibacterieel en krasbestendig. Deze Rondo zitting is een “Slim” uitvoering, wat staat voor een ultra dun. Deze Rondo Slim Solid toiletzitting is voorzien van soft-close en Quick Release. Soft-close voor een zachte sluiting. Door de Quick Release is de zitting simpel los te koppelen, wat het schoonmaken makkelijk maakt.

Beschrijving

Rondo Slim Solid toiletzitting

Type: toiletzitting

Kleur: wit

Serie: Rondo

De Rondo Slim Solid is een moderne duroplast design zitting. Ultra dun, soft-close & quick release. Voorzien van anti-slip bumpers met hoge weerstand en rvs scharnieren.

Toelichting Quick-release:
Door de Quick Release is de zitting simpel los te koppelen, wat het schoonmaken makkelijk maakt.

Toelichting soft-close:
Het soft-close mechanisme remt de val van de zitting. Het doorduwen van de rem veroorzaakt versnelde slijtage dan wel niet het falen van dit rem-mechanisme.

Te combineren met Rondo wandcloset, Rondo Rimfree wandcloset, Rondo Rimfree wandcloset met bidetspoeler, Sanicare wandcloset en Sanicare wandcloset met bidetspoeler.

Details

Serie

Rondo

Artikel(en)

Toiletzitting

Artikelnummer(s)

SK5508SL

EAN-code(s)

8785265051104

Technische tekeningen

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Technische tekening Rondo Slim zitting

 

Garantie & Montage

Garantie- en Montagevoorschriften Keramiek

 


 

Andere suggesties…