De nieuwe Q18 met ingevreesde design greep!

  • 7 juli 2023

De nieuwe Q18! Dit meubel staat nog niet op onze website, maar we wilden toch alvast een eerste afbeelding met u delen. Dit meubel is wel al leverbaar! We zijn nu dus nog hard bezig met alle documentatie en afbeeldingen, meer informatie volgt z.s.m.

Ook dit meubel is weer een zeer mooie aanwinst voor ons programma. De wastafel is ook erg mooi, maar in dit eerste bericht willen we het eerste hebben over deze nieuwe greep. Over een greep moet nagedacht worden!

Natuurlijk bestuderen wij ook de markt en er worden op dit moment veel greeploze meubels aangeboden. Je ziet o.a. meubels waarbij de fronten van de laden minder hoog zijn, zodat je daar eenvoudig de lades kan openen. Dat betekend wel dat er stof en vocht in de lade komt. Dat betekend ook dat de ladefronten het zwaar te verduren krijgen door vochtige handen (met zeepresten), op lange termijn gaat dit zijn tol eisen. Ook de greep die als strook bovenop het lade front valt, viel bij ons af. De meeste grepen hadden een vervelende “Grip”, helemaal met lange nagels of wat dikkere vingers. Daarnaast, we hebben natuurlijk in ons programma al de Q7 serie, waarbij het front is voorzien van een mooie inkeping op de bovenrand. Mooier en subtieler als dat hebben we gewoon niet gevonden.

Waarom wil men dan greeploos? Het is strak en met name ook heel functioneel, omdat er geen uitstekende grepen zijn. Waarom dan niet kiezen voor een middenweg “de ingevreesde greep!

De Q18 greep verrijkt niet alleen het aanzicht, deze is ook enorm belangrijk voor de duurzaamheid. Door deze design greep worden de laden op het juiste punt geopend, voor een evenwichtig balans voor de geleiders en ook het houtwerk zal veel langer meegaan.

Zeer opvallend en toch subtiel, de nieuwe Q18 greep!

Deze greep heeft ook een fijne grip, ook voor mannen! Doordat de greep in vier kleuren leverbaar is, kun je nu ieder design naar wens toepassen en door de hele badkamer doorvoeren. Ga voor chroom, alu, RVS of mat zwart! Het verschil zit in kleine dingen en veel kleine dingen maken een badkamer uniek!

Ook dit meubel (65, 80 of 100 cm) is leverbaar in diverse kleuren en natuurlijk is er wederom ook de keuze tussen een twee of drie laden uitvoering.

Meer informatie volgt weer snel. Heeft u vragen, we staan u graag te woord!

#badmeubel #Sanicare #Q18 #badmeubelgreep #ingevreesdegreep #Softclose #Blum #keramischewastafel

Close Menu