Rondo Rimfree wandcloset met bidetspoeler
Rondo Rimfree wandcloset
SK5510-BD Rondo Rimfree wandcloset met bidetspoeler
Rondo Slim toiletzitting
Rondo toiletzitting
Full Screen

Rondo Rimfree met bidetspoeler

Rimfree (zonder spoelrand) en met bidetspoeler. Rimfree is hygiënischer en milieuvriendelijker. Geen spoelrand meer waar vuil en kalk zich kan nestelen. Het spoelwater komt in het wandcloset via de moderne waterverdeler. Gelijkmatig leidt de waterverdeler het water door het wandcloset. Geschikt voor een 4/4,5 liter spoeling. Dit wandcloset heeft een modern design en is ook voorzien van een bidetspoeler. Een reinigende functie om elk toiletbezoek aangenaam en vooral hygiënisch voor uzelf en voor uw familie te maken. Een rvs sproeier, welke gemakkelijk te bedienen is met een stopkraan. Dit wandcloset is een geheel gesloten model. De ronding loopt mooi over in de zijdes zonder inkepingen voor de ophanging. Dit is mogelijk door de verborgen ophanging! Het wandcloset is eenvoudig te bevestigen en heeft de afmeting 51 x 36 cm. De te combineren toiletzittingen zijn de “Rondo” en de “Rondo Slim”. Bij de Rondo toiletzitting valt de deksel over de zitting, dit geeft i.c.m. het wandcloset een luxe en rustige uitstraling. De Rondo Slim zitting is een ultra dunne zitting, een minimalistisch en modern design. Beide zittingen zijn soft-close duroplast zittingen met Quick Release. Door de Quick Release is de zitting simpel los te koppelen, wat het schoonmaken makkelijk maakt. Binnen deze serie is er ook een wandcloset met of zonder een bidetspoeler en een schaamschot beschikbaar.

Beschrijving

Rondo Rimfree wandcloset met bidetspoeler. Rondo Rimfree (zonder spoelrand) & met geïntegreerde bidetspoeler. Met verborgen ophangsysteem. Te combineren met toiletzitting Rondo & Rondo Slim.

Uitvoeringen: Wandcloset met geïntegreerde bidetspoeler

Afmeting: 51 x 36 cm.

Kleur: wit

Rimfree (zonder spoelrand) en met verborgen ophangsysteem. Te combineren met toiletzitting Rondo en Rondo Slim.

Toiletzitting Rondo:
Rondo soft-close Duroplast zitting met Quick release. Voorzien van antislip bumpers met hoge weerstand en rvs scharnieren.

Toiletzitting Rondo Slim:
De Rondo Slim is een moderne Duroplast design zitting. Ultra dun, soft-close & Quick release. Voorzien van antislip bumpers met hoge weerstand en rvs scharnieren.

Toelichting soft-close:
Het soft-close mechanisme remt de val van de zitting. Het doorduwen van de rem veroorzaakt versnelde slijtage dan wel niet het falen van dit remmechanisme.

Toelichting Rimfree:
Rimfree (zonder spoelrand) hygiënischer en milieuvriendelijker. Geen spoelrand meer waar vuil en kalk zich kan nestelen. Het spoelwater komt in het wandcloset via de moderne waterverdeler. Gelijkmatig leidt de waterverdeler het water door het wandcloset. Geschikt voor een 4/4,5 liter spoeling.

Toelichting aansluiting Bidetspoeler:
Dit wandcloset heeft een modern design en is ook voorzien van een bidetspoeler. Een reinigende functie om elk toiletbezoek aangenaam en vooral hygiënisch voor uzelf en voor uw familie te maken.

Rondo met bidetspoeler detail aansluiting

Uitvoering SK5510-BD is voorzien van een rvs sproeier, welke eenvoudig te bedienen met een stopkraantje naast het toilet (niet meegeleverd). Het wandcloset dient op de reguliere wijze aangesloten te worden. De bidetspoeler is te verbinden met een flexibele 3/8 waterslang (excl. waterslang, zie aansluiting onder de watertoevoer wandcloset) aan de achterzijde/muur, zodat de aansluiting in de muur verwerkt kan worden.

 

Details

Serie

Rondo, Rondo Rimfree

Afmeting(en)

51 x 36 cm.

Artikel(en)

Toiletzitting, Wandcloset

Artikelnummer(s)

SK5508SL, SK5508Z, SK5510-BD

EAN-code(s)

8785265051098, 8785265051104, 8785265051135

Technische tekeningen

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Technische tekening Rondo Rimfree
Technische tekening Rondo zitting
Technische tekening Rondo Slim zitting
Garantie- en Montagevoorschriften Keramiek


 

Andere suggesties…