Rondo wandcloset

Mooi vormgegeven en compact wandcloset. Dit wandcloset is eenvoudig te bevestigen en heeft de afmeting 51 x 35 cm. De te combineren toiletzittingen zijn de “Rondo” en de “Rondo Slim Solid”. Bij de Rondo toiletzitting valt de deksel over de zitting, dit geeft i.c.m. het wandcloset een luxe en rustige uitstraling. De Rondo Slim zitting is een ultra dunne zitting, een minimalistisch en modern design. Beide zittingen zijn soft-close duroplast zittingen met Quick Release. Door de Quick Release is de zitting simpel los te koppelen, wat het schoonmaken makkelijk maakt. Binnen deze serie is er ook een wandcloset met Rimfree of met een bidetspoeler en een schaamschot beschikbaar.

Beschrijving

Rondo wandcloset

Type: Wandcloset

Afmeting: 51 x 36 cm.

Kleur: wit

Rondo wandcloset is een mooi vormgegeven en compact wandcloset. Te combineren met toiletzitting Rondo en Rondo Slim.

Toiletzitting Rondo:
Rondo soft-close duroplast zitting met quick release. Voorzien van anti-slip bumpers met hoge weerstand en rvs scharnieren. Bij deze zitting valt de deksel over de bril, wat een mooi en strak geheel vormt samen met het wandcloset.

Toiletzitting Rondo Slim:
De Rondo Slim is een moderne duroplast design zitting. Ultra dun, soft-close & quick release. Voorzien van anti-slip bumpers met hoge weerstand en rvs scharnieren.

Toelichting soft-close:
Het soft-close mechanisme remt de val van de zitting. Het doorduwen van de rem veroorzaakt versnelde slijtage dan wel niet het falen van dit rem-mechanisme.

Details

Serie

Rondo

Afmeting(en)

51 x 36 cm.

Artikel(en)

Toiletzitting, Wandcloset

Artikelnummer(s)

SK5508, SK5508SL, SK5508Z

EAN-code(s)

8785265051081, 8785265051098, 8785265051104

Technische tekeningen

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Technische tekening Rondo
Technische tekening Rondo zitting
Technische tekening Rondo Slim zitting


 

Garantie & Montage

Garantie- en Montagevoorschriften Keramiek

Andere suggesties…