Ben jij onze redder in nood

Ben jij onze redder in nood ? Soliciteer dan nu voor de plek van allround medewerker bij Sanicare. Wij zijn op zoek naar een “alles kunner”! De baan is afwisselend en heeft doorstroom mogelijkheden. Ben jij een schoolverlater, een echte doener en heb je rijbewijs B! Dan is dit de baan voor jou!

Reacties uitgeschakeld voor Ben jij onze redder in nood

Goudkleurige greep!

Badmeubelen met een goudkleurige greep zijn in opkomst. Steeds vaker wordt er in de badkamer gecombineert met de trendy goudkleur. We hebben pas nog onze favoriete serie spiegelverlichting "Anna" ook in een goudkleur opgenomen in het assortiment. Nu bieden we ook de keuze om onze badmeubelen te voorzien van een goudkleurige greep. Standaard worden onze badmeubelen aangeboden met een alu of chromen greep, maar zonder…

Reacties uitgeschakeld voor Goudkleurige greep!

We zijn er weer!

Wij zijn vandaag weer enthousiast begonnen en al hard bezig geweest om alle ontvangen berichten/bestellingen te beantwoorden. Fijn om weer terug te zijn! Wij zijn dus weer gewoon bereikbaar en zijn u weer graag van dienst! Het Sanicare team

Reacties uitgeschakeld voor We zijn er weer!

140 x 90 cm. Ovale spiegel bij van der Stad

140 x 90 cm. Ovale spiegel bij van der Stad te Nijmegen in de showroom. Een Ovale spiegel van 90 cm. breed en maar liefst 140 cm. hoog. De randen zijn PP-geslepen, dus grof voorgeslepen, fijn nageslepen en tenslotte gepolijst voor een mooi en glimmend resultaat. De spiegel is voorzien van een blinde ophanging, waardoor de spiegel een zwevend effect krijgt. Een heel erg mooi plaatje!

Reacties uitgeschakeld voor 140 x 90 cm. Ovale spiegel bij van der Stad

Wandcloset met bidetspoeler eenvoudig aan te sluiten

Wandcloset met bidetspoeler eenvoudig aan te sluiten! Er wordt ons wel vaker gevraagd hoe het precies zit. Hoe is een wandcloset met bidetspoeler aan te sluiten? Er wordt vaak veel te moeilijk over gedacht. Het wandcloset is zoals ieder ander wandcloset zonder bidetspoeler aan te sluiten.

Reacties uitgeschakeld voor Wandcloset met bidetspoeler eenvoudig aan te sluiten

NIEUW Overloopringen FLORENCE

Overloopring Florence heeft een strakke vormging en een luxe uitstraling. Het zijn net die kleine dingen die het verschil maken en dat doet het rozet Florence zeker. Daarbij is deze overloopring niet alleen leverbaar in het (universeel) chroom, maar ook in mat zwart en goudkleurig. Voor degene die hun badkamer de trendy mat zwarte of goudkleurige accenten wensen te geven, is ‘De Florence” de finishing touch!

Reacties uitgeschakeld voor NIEUW Overloopringen FLORENCE

Verlichting Anna nu ook in een goudkleurige uitvoering!

Verlichting Anna nu ook in een goudkleurige uitvoering! De Anna LED verlichting is dus vanaf nu niet alleen leverbaar in het chroom en zwart, maar ook in een goudkleurige uitvoering. Een strakke en moderne lamp in de afmetingen 30, 60 en 80 cm! Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze uitgebreide en mooie collectie "Spiegel Verlichting"! Anna 80

Reacties uitgeschakeld voor Verlichting Anna nu ook in een goudkleurige uitvoering!

NIEUW Q-mirrors spiegels met afgeronde hoeken

De hoeken hebben precies de juiste ronding (radius 100 mm.) om net niet te rond te worden, maar om juist die mooie subtiele uitstraling te verkrijgen. De randen zijn geslepen en gepolijst en ook dit model is verkrijgbaar met of zonder “Ambiance” verlichting.

Reacties uitgeschakeld voor NIEUW Q-mirrors spiegels met afgeronde hoeken

End of content

No more pages to load

Close Menu