Nu leverbaar – Denso elektrische plaatradiator

  • 5 juli 2023
Nu leverbaar – Denso elektrische plaatradiator

U vraagt, wij leveren!  

Het model van de Denso 180 x 40 cm was eerder niet geschikt om er een elektrische radiator van te maken. Meerdere van u hebben hiernaar gevraagd en daarom hebben het model iets aan laten passen. Deze nieuwe uitvoeringen zijn binnen! Iets aangepast bij de aansluiting en nu uitermate geschikt als elektrische radiator. In vergelijking met de elektrische plaatradiatoren op de markt zijn onze Denso elektrische uitvoeringen enorm interessant.

Nu is design ook betaalbaar!

Er zijn drie type thermostaten waarmee de plaatradiator Denso 180 x 40 cm is te combineren

Handmatig:

Een ronde thermostaat, welke te bedienen is op de thermostaat zelf. Een ideale uitvoering voor degene die de radiator standaard op een vaste temperatuur willen laten staan en/of zelf handmatig hem naar wens uit/aan willen zetten.

Bluetooth:

Een vierkant model met meerdere functies, zoals een weekprogramma. Bij deze thermostaat maak je eenvoudig van je telefoon een afstandsbediening d.m.v. een app. De Bluetooth verbinding maakt dit mogelijk. Wat erg fijn is, is het zeer uitgebreide programma en er hoeft dus niet meer gebukt te worden om het een en ander in te stellen. Gewoon binnen het Bluetoothbereik te programmeren met een telefoon! 

WiFi:

Dit is de uitgebreidste uitvoering thermostaat!

Het model is chique, op afstand te bedienen met WiFi, een weekprogramma, keuze tussen het instellen van de gewenste kamertemperatuur of radiatortemperatuur en automatische beveiligingen. Wil je hem even snel op de thermostaat aanzetten, dat kan ook. Ben jij niet zo van de bediening met telefoon, dan bestel je er gewoon apart nog een afstandsbediening bij. Heb je kleine kinderen of wil je hem in een openbare ruimte hangen, stel dan voor de veiligheid een maximale radiator temperatuur in en maak gebruik van het slot om onbevoegde te weren. Wat mis je dan nog…..

Voor een uitgebreide handleiding: www.sanicare.nl/handleidingen.

Denso elektrsich WiFi
Denso detail

Plug&Play

Voor diegene die dat nog niet weten, wij leveren alle elektrische radiatoren als Plug & Play! Dat betekend dat u verder helemaal geen omkijken heeft. De radiatoren zijn afgevuld, voorzien van de thermostaat, een ontluchter en een overdrukventiel (veiligheidsventiel). Er is alleen een stroompunt nodig!

Meer informatie

Wij vinden deze uitvoering elektrische plaatradiator echt een hele mooie aanwinst voor ons programma. Alle Sanicare dealers hebben we daarom vandaag direct al per mail geïnformeerd en ook onze website is helemaal bijgewerkt. Ze zijn dus echt per direct te bestellen en mochten er nog vragen zijn, laat het ons weten!

Denso met digitale thermostaat handmatig: https://www.sanicare.nl/assortiment/denso-1800-elektrisch/

Denso met Bluetooth thermostaat: https://www.sanicare.nl/assortiment/denso-1800-elektrisch-bluetooth/

Denso met WiFi thermostaat: https://www.sanicare.nl/assortiment/denso-1800-elektrisch-wifi/

#Sanicare #plaatradiator #handdoekradiator #badkamerradiator #Denso

Close Menu