Tube-On-Tube 1800

Een klassieke handdoekradiator met een moderne twist! Bij deze radiator liggen de horizontale buizen OP de verticale buizen voor een extra design effect. Mooi voor in de badkamer, keuken of elders in huis. Deze stijlvolle Tube-on-Tube radiator van 180 x 60 cm. is de perfecte keuze voor degene die net even iets anders wil. Hij is leverbaar in de kleuren wit, chroom en mat zwart en is zowel aan de boven- als de onderzijde aan te sluiten. Ondanks de moderne twist blijft de Tube-on-Tube radiator de voordelen hebben van een klassieke handdoekradiator, ook wel een buisradiator genoemd. Deze radiator bestaat uit buizen met ruime plaats om uw handdoeken op te hangen en ze luxueus warm te maken. De radiator neemt niet veel ruimte in beslag en brengt een vleugje luxe naar uw badkamer. Hij produceert een uitstekende warmteafgifte en voorziet u van warme handdoeken in een mum van tijd. Sanicare handdoekradiatoren zijn vervaardigd van hoogwaardig staal voor langdurige kwaliteit. Dit model radiator is er ook in 120 x 60 cm. Ook functioneel en stijlvol zijn de collectie handdoekbeugels en handdoekknoppen (ook handig om een badjas aan op te hangen).

Beschrijving

Tube On Tube 1800

Afmeting:
– 1800 x 600 mm.

Kleuren:
– wit (RAL 9016)
– chroom
– mat zwart (RAL 9005)

Aansluiting:  Deze radiator kan aan de boven- of aan de onderzijde aangesloten worden. Bij aansluiting aan de bovenzijde is er een stijgbuis/stromingsbuis nodig.

HoH aansluitpunten: 555 mm.

Geleverd met: 1 afsluiter, 1 ontluchter en 4 montagebeugels

Ook leverbaar in: Dit model radiator is er ook in 120 x 60 cm.

Let er op dat de handdoekradiator liefst zo’n 1.5 meter en minimaal 60 cm. van een natgroep af moet hangen. Dit om te voorkomen dat de radiator nat wordt of in een vochtige lucht komt te hangen. Iedere radiator is namelijk bestendig voor een matige vochtige lucht, maar niet bestendig tegen direct contact met water. Hang een natte handdoek niet te drogen over de radiator. Gebruik de radiator om handdoeken te verwarmen. Natte handdoeken verminderen de warmteafgifte en hiermee verspil je veel energie. Tegelijk zal de badkamer koud blijven, want de warmte wordt tegengehouden door de natte handdoek(ken). Ook kunnen natte handdoeken in combinatie met zeepresten e.d. op den duur ervoor zorgen dat de radiator op die plekken zal gaan roesten. Wij adviseren daarom bij een handdoekradiator ook een handdoekhouder of beugel aan te schaffen.

Details

Kleur(en)

Wit, Chroom, Mat zwart

Afmeting(en)

1800 x 600 mm.

Model

Tube-On-Tube

Breedte

60 cm.

Hoogte

180 cm.

Artikelnummer(s)

HRT 601800/A, HRT 601800/C, HRT 601800/W

EAN-code(s)

8785265048845, 8785265048852, 8785265048869

Technische tekeningen

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Technische tekening Tube-On-Tube 1800
Montage- & Garantiebepalingen


Specificaties

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Wattages Radiatoren

Kleuren

De Sanicare design 111,8 cm. hoog zijn leverbaar in de kleuren:

Kleuren Sanicare radiatoren


 

Handdoekhouders

Te combineren met:

Handdoekhouder gebogen
Handdoekhouder
Handdoekbeugel
Handdoekbeugel
Handdoekknop
Handdoekknop


Video

 

 


Andere suggesties…