Denso 1800 HVE digitaal

De Denso design plaatradiator in mat wit of mat zwart is echt een plaatje! Deze radiator heeft ook de eigenschappen van een buisradiator. De buizen zijn vervaardigd van hoogwaardig staal voor langdurige kwaliteit en een goede en snelle warmteverdeling. Deze buizen bevinden zich in de achterzijde van de plaat. Het resultaat is een dunne en zeer stijlvolle plaatradiator welke wel lijkt te zweven. Doordat deze radiator beschikbaar is in de moderne kleuren mat wit en mat zwart is die echt overal toepasbaar. Uiteraard komt de Denso geheel tot zijn recht in de badkamer, maar steeds meer mensen laten vlakke designradiatoren ook elders in hun woning plaatsen. De Denso neemt weinig ruimte in beslag en de ruimte ziet er gegarandeerd eleganter en harmonieuzer uit.

De Sanicare elektrische design radiator Denso is 180 cm hoog en 40 cm breed. Een elektrische Plug & Play uitvoering. Deze radiator is dus reeds afgevuld, voorzien van een overdrukventiel, een digitale thermostaat en is rechtstreeks aan te sluiten op het elektriciteitsnetwerk. De thermostaat wordt aan de onderzijde van de radiator “naar wens” links of rechts geplaatst. U heeft de keuze uit een chromen of zwarte digitale thermostaat met de functies aan/uit, temperatuur regeling en uitschakeltimer van 1 – 5 uur. De radiator is ook milieuvriendelijk! Niet alleen omdat er geen CO2 wordt uitgestoten, maar omdat deze apart te bedienen is. Je hoeft niet de thermostaat van de woonkamer hoger te zetten om de badkamer te verwarmen. Zo verspil je geen kosten en warmte.

 • Alleen een stroompunt nodig
 • Gemakkelijk aan te sluiten
 • Temperatuur exact in te stellen
 • Stijlvol
 • Milieuvriendelijk

Beschrijving

Denso 1800 HVE digitaal – Elektrische radiator

Plug & Play met snoer (140 cm):
De radiatoren zijn dus kant en klaar! Afgevuld en voorzien van een overdrukventiel, een draaibare ontluchtingsplug en een thermostaat.

– Alleen een stroompunt nodig
– Gemakkelijk aan te sluiten
– Temperatuur exact in te stellen
– Stijlvol
– Milieuvriendelijk

Functies:
– Aan/uit
– Instellen kamertemperatuur
– Uitschakeltimer (1 – 5 uur)

Milieuvriendelijker dan gas: Niet alleen omdat er geen CO2 wordt uitgestoten, maar omdat deze elektrische radiatoren apart te bedienen zijn. De thermostaat van de woonkamer hoeft niet hoger gezet te worden om de badkamer te verwarmen. Zo verspil je geen kosten en warmte.

Afmetingen/wattages:
– 1800 x 400 mm / 948 Watt

Uitvoeringen:
– Wit met thermostaat chroom
– Wit met thermostaat zwart
– Mat zwart (RAL 9005) met thermostaat chroom
– Mat zwart (RAL 9005) met thermostaat zwart

Geleverd met:
4 montagebeugels

Locatie thermostaat:
Onderzijde van de radiator op de linker of rechter verticale buis.

Inhoud/vulling:
De radiatoren worden afgevuld geleverd. De vloeistof (aangelengd met demiwater) die hiervoor wordt gebruikt verlaagt het vriespunt, gaat roest- en kalkvorming tegen en beschermd de binnenwanden tegen corrosie. Het heeft warmte overdragende eigenschappen en is afbreekbaar.

Overdrukventiel:
Elektrische radiatoren zijn gesloten systemen. Indien er voor de vloeistof niet voldoende ruimte is om uit te zetten kan de druk oplopen. De radiatoren worden daarom altijd een keer getest, ontlucht en geleverd met een overdrukventiel. Deze opent bij een druk van meer dan 3 bar, zodat de druk binnen de veilige grenzen blijft. Ondanks een overdrukventiel dient de elektrische radiator na transport en plaatsing altijd nogmaals ontlucht te worden.

Digitale thermostaat:
Een zwarte of chromen digitale thermostaat. Met de functies aan/uit, temperatuur regeling en uitschakeltimer van 1 – 5 uur. Stel de gewenste temperatuur in. Na enkele ogenblikken schakelt de weergave terug op kamertemperatuur. Bij het bereiken van de ingestelde temperatuur zal het verwarmen stoppen, totdat de temperatuur 1 graad onder de gewenste temperatuur is gezakt. Lengte kabel 140 cm.

Levering:
Elektrische radiatoren worden op bestelling geproduceerd. Bestelde/geleverde elektrische radiatoren kunnen daarom niet geannuleerd en/of geretourneerd worden.

Tijdschakelaars niet mogelijk:
Een externe schakelaar onderbreekt de stroomtoevoer en de HVE thermostaat start standaard op in stand-bye modus! Bij de thermostaat HVS is eventueel een externe schakelaar wel mogelijk.

Let op!

 • Locatie van de radiator – Let op dat de handdoekradiator liefst zo’n 1.5 meter en minimaal 60 cm. van een natgroep af moet hangen. Dit om te voorkomen dat de radiator nat wordt of in een vochtige lucht komt te hangen. Iedere radiator is namelijk bestendig voor een matige vochtige lucht, maar niet bestendig tegen direct contact met water.
 • Inkorten en/of aanpassen kabel en stekker – Het product wordt als een geheel Plug and Play model geleverd. Iedere vorm van garantie vervalt, indien het product wordt aangepast. Dit betekend dat ook het snoer en/of stekker niet aangepast of ingekort mogen worden, indien men aanspraak wil blijven maken op garantie.
 • Draaien thermostaat – De thermostaat zelf niet draaien ten opzichte van de radiator, i.v.m. de bedrading. Dit kan de werking beïnvloeden en/of dit kan kortsluiting veroorzaken.

 


Details

Afmeting(en)

1800 x 400 mm.

Kleur(en)

Mat wit, Mat zwart

Kleur thermostaat

chroom, zwart

Locatie thermostaat

links onder, rechts onder

Artikelnummer(s)

HRLEC 401800/A, HRLEC 401800/W, HRLEZ 401800/A, HRLEZ 401800/W, HRSEC 401800/A, HRSEC 401800/W, HRSEZ 401800/A, HRSEZ 401800/W

EAN-code(s)

8785265062353, 8785265062360, 8785265062377, 8785265062384, 8785265062391, 8785265062407, 8785265062414, 8785265062421

Handleiding & garantie

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Handleiding & Garantiebepalingen

Let op!

 • Locatie van de radiator & natte handdoeken – Let op dat de handdoekradiator liefst zo’n 1.5 meter en minimaal 60 cm. van een natgroep af moet hangen. Dit om te voorkomen dat de radiator nat wordt of in een vochtige lucht komt te hangen. Iedere radiator is namelijk bestendig voor een matige vochtige lucht, maar niet bestendig tegen direct contact met water. Hang een natte handdoek niet te drogen over de radiator. Gebruik de radiator om handdoeken te verwarmen. Natte handdoeken verminderen de warmteafgifte en hiermee verspil je veel energie. Tegelijk zal de badkamer koud blijven, want de warmte wordt tegengehouden door de natte handdoek(ken). Ook kunnen natte handdoeken in combinatie met zeepresten e.d. op den duur ervoor zorgen dat de radiator op die plekken zal gaan roesten. Wij adviseren daarom bij een handdoekradiator ook een handdoekhouder of beugel aan te schaffen.
 • Inkorten en/of aanpassen kabel en stekker – Het product wordt als een geheel Plug and Play model geleverd. Iedere vorm van garantie vervalt, indien het product wordt aangepast. Dit betekend dat ook het snoer en/of stekker niet aangepast of ingekort mogen worden, indien men aanspraak wil blijven maken op garantie.
 • Draaien thermostaat – De thermostaat zelf niet draaien ten opzichte van de radiator, i.v.m. de bedrading. Dit kan de werking beïnvloeden en/of dit kan kortsluiting veroorzaken.

 

Afmetingen thermostaat: 5,2 x 5,2 x 4,7 cm (hxbxd)


Technische tekeningen

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Technische tekening Denso 1800

 

Afmetingen thermostaat: 5,2 x 5,2 x 4,7 cm (hxbxd)


Handdoekhouders

Te combineren met:

Handdoekhouder Magnetisch 60
Handdoekhouder Magnetisch 60

Andere suggesties…