Handdoekhouder Magnetisch 60 cm. (inkortbaar)

Deze magnetische handdoekhouders zijn bijna op elke uitvoering radiator wel te plaatsen in een mum van tijd. Geen schroefjes, er is zelfs geen gereedschap voor nodig! Plaats hem direct eenvoudig met de magneten. Is 60 cm net iets te groot, de handdoekhouder is simpel in te korten. De magnetische handdoekhouder is leverbaar in de kleuren wit, zwart en chroom en daarbij is er de keuze tussen een rond of vierkant bevestigingsvoetje. In de badkamer is een handdoekhouder bij uw radiator onmisbaar. Een handdoekhouder neemt niet veel ruimte in beslag en de combinatie van een handdoekradiator met een handdoekhouder is ideaal. De handdoekradiator zorgt ervoor dat uw handdoek lekker warm is voor gebruik. Aan de handdoekhouder kunt u gemakkelijk uw natte handdoek laten drogen. Natte handdoeken rechtstreeks over een handdoekradiator hangen verminderd namelijk de warmteafgifte en daardoor wordt er veel energie verspild. Tegelijk zal de badkamer koud blijven, want de warmte wordt tegengehouden door de natte handdoek(ken). Ook kunnen natte handdoeken in combinatie met zeepresten e.d. op den duur ervoor zorgen dat de radiator op die plekken zal gaan roesten.

Beschrijving

Handdoekhouder magnetisch 60 cm. (inkortbaar)

Deze magnetische handdoekhouders zijn bijna op elke uitvoering radiator wel te plaatsen in een mum van tijd. Geen schroefjes, er is zelfs geen gereedschap voor nodig! Plaats hem direct eenvoudig met de magneten. Is 60 cm net iets te groot, de handdoekhouder is simpel in te korten. De magnetische handdoekhouder is leverbaar in de kleuren wit, zwart en chroom en daarbij is er de keuze tussen een rond of vierkant bevestigingsvoetje.

Afmeting:
– 60 cm.
– inkortbaar

Uitvoeringen:
– met een vierkant voetje
– met een rond voetje

Kleuren:
– wit
– zwart
– chroom

Montage:
De montage/plaatsing is eenvoudig d.m.v. twee zware magneten met in totaal een draagkracht van 4 kg. Deze dienen rechtstreeks op het metaal van de radiator geplaatst te worden. Magneten kunnen krassen veroorzaken, bepaal daarom direct een juiste positie d.m.v. onderstaande methode.

evestiging mangnetische handdoekhouder

Op maat maken:
De magnetische handdoekhouders zijn eenvoudig op maat te maken. 1. Een bevestigingspunt losdraaien met het meegeleverde inbussleuteltje 2. De stang op maat maken met een ijzerzaagje 3. Het bevestigingspunt terugplaatsen. Zie onderstaand:

Inkorten magnetische handdoekhouder

Toepasbaar:
Deze magnetische handdoekhouders zijn toepasbaar op de meeste handdoekradiatoren, indien deze een vlak oppervlak heeft op de plek waar de magneet wordt bevestigd. Dit betekend dat binnen de Sanicare collectie radiatoren de handdoekouder op alle uitvoeringen toepasbaar is m.u.v. de Tube-On-Tube collectie, gezien de ronde buizen.


Details

Model

Ronde bevestigings voetjes, Vierkanten bevestigings voetjes

Kleur(en)

Wit, Chroom, Zwart

Artikelnummer(s)

HMRC60, HMRW60, HMRZ60, HMSC60, HMSW60, HMSZ60

EAN-code(s)

8785265053825, 8785265053832, 8785265053849, 8785265053856, 8785265053863, 8785265053870

Technische tekeningen/Handleidingen

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Montage- & gebruiksvoorwaarden magnetische handdoekhouders
Montage & Demontage
Technische Tekening


Andere suggesties…