Handdoekhouder Paneel

Een paneel met drie handdoekknoppen, maar ook zeer handig voor badjassen. Op deze manier is er de mogelijkheid om drie stuks handdoeken/badjassen op te warmen. Warme handdoeken na het douchen is uiteraard een luxe en daarbij geeft dit paneel de handdoekradiator een mooie design uitstraling. Deze panelen zijn te plaatsen op de Sanicare design radiatoren standaard en middenaansluiting van 60 cm breed. Voor plaatsing is er geen gereedschap nodig, het paneel is eenvoudig te klemmen d.m.v. schroefjes! Het paneel is leverbaar in de kleuren wit en mat zwart.

Beschrijving

Handdoekhouder Paneel

Een paneel met drie handdoekknoppen, maar ook zeer handig voor badjassen. Op deze manier is er de mogelijkheid om drie stuks handdoeken op te warmen. Warme handdoeken na het douchen is een luxe en daarbij geeft dit paneel de radiator een mooie design uitstraling en geleid het ook goed de warmte door! Deze panelen zijn te plaatsen op de Sanicare radiatoren standaard en midden aansluiting van 60 cm breed. Voor plaatsing is er geen gereedschap nodig, het paneel is eenvoudig te klemmen d.m.v. schroefjes! Het paneel is leverbaar in

Afmeting: (marge +/- 0,2 cm)
– Breedte: 51,7 cm
– Hoogte: 9,2 cm
– Diepte 2,7 cm
– Diameter knop: 2,4 cm

Inhoud verpakking:
– Paneel
– 3 x knop chroom
– 2 x klemschroef (buitenste twee knoppen)
– 1 x schroefje (middelste knop)

Kleuren:
– wit
– zwart

Montage:
De montage/plaatsing is eenvoudig d.m.v. d.m.v. schroefjes, waarmee het paneel aan de radiator wordt geklemd. Er is geen gereedschap nodig. Steek 1 chromen knopje door het middelste gaatje van het paneel en schroef deze vast met meegeleverde losse schroefje. Plaats dan het paneel naar wens op een plek op de radiator en schroef de buitenste twee chromen knopjes vast met de meegeleverde klemschroefjes. Hiermee monteer je de chromen knopjes en wordt het paneel vast geklemd op de radiator. Zorg dat de klemschroef altijd verticaal op de horizontale buizen staat.

HHP600 paneelHHP600 achterzijde

 

 

 

 

 

 

 

Toepasbaar:
Op de Sanicare Standaard en middenaansluiting uitvoeringen handdoekradiatoren van 60 cm breed.

Design radiator 1118
Design radiator 1118
Design radiator 1720
Design radiator 1720
Middenaansl. 1200
Middenaansl. 1200
Middenaansl. 1600
Middenaansl. 1600

 

 

 

 

 

Design radiator 1118 elektrisch
Design radiator 1118 elektrisch
Design radiator 1118 elektrisch - Bluetooth
Design radiator 1118 elektrisch – Bluetooth
Design radiator 1720 elektrisch
Design radiator 1720 elektrisch
Design radiator 1720 elektrisch - Bluetooth
Design radiator 1720 elektrisch – Bluetooth

 

 

 

 

 

 

 

Let op, hang nat textiel niet te drogen over of tegen de radiator en/of paneel, hierdoor vervalt de aanspraak op garantie.Gebruik de radiator/paneel om textiel (handdoeken) te verwarmen. Natte handdoeken verminderen de warmteafgifte en hiermee verspil je veel energie. Ook kunnen natte handdoeken in combinatie met zeepresten e.d. de laklaag aantasten. De laklaag zal sneller verouderen en/of gaan werken. Wij adviseren daarom bij een handdoekradiator voor het drogen van nat textiel een handdoekhouder of beugel aan te schaffen.


Details

Kleur(en)

Wit, Zwart

Artikelnummer(s)

HHP600A, HHP600W

EAN-code(s)

8785265061936, 8785265061943

Informatie folder

Informatie pamflet handdoekhouder Paneel

Andere suggesties…