Denso 1800 HVS digitaal

De Denso design plaatradiator in mat wit of mat zwart is echt een plaatje! Deze radiator heeft ook de eigenschappen van een buisradiator. De buizen zijn vervaardigd van hoogwaardig staal voor langdurige kwaliteit en een goede en snelle warmteverdeling. Deze buizen bevinden zich in de achterzijde van de plaat. Het resultaat is een dunne en zeer stijlvolle plaatradiator welke wel lijkt te zweven. Doordat deze radiator beschikbaar is in de moderne kleuren mat wit en mat zwart is die echt overal toepasbaar. Uiteraard komt de Denso geheel tot zijn recht in de badkamer, maar steeds meer mensen laten vlakke designradiatoren ook elders in hun woning plaatsen. De Denso neemt weinig ruimte in beslag en de ruimte ziet er gegarandeerd eleganter en harmonieuzer uit.

Deze Sanicare design radiator Denso is een elektrische Plug & Play uitvoering. Deze radiator is dus reeds afgevuld, voorzien van een overdrukventiel, een digitale thermostaat en is rechtstreeks aan te sluiten op het elektriciteitsnetwerk. De thermostaat wordt aan de onderzijde van de radiator “naar wens” links of rechts geplaatst. U heeft de keuze uit een chromen, witte of zwarte digitale thermostaat. Een ideaal model voor de iets ouderen onder ons, maar zeker ook voor degene die eenvoud en prijs belangrijk vinden. Dit model is te bedienen op het paneel zelf, maar is ook standaard uitgevoerd met een afstandsbediening. Men hoeft niet meer door de knieën. Daarnaast meet die de radiatortemperatuur. Dat is veel nauwkeuriger en is daardoor ook goed te combineren met vloerverwarming.

Beschrijving

Denso 1800 HVS digitaal – Elektrische radiator

Ideaal model voor de iets ouderen onder ons, maar zeker ook voor degene die eenvoud en prijs belangrijk vinden. Dit model is te bedienen op het paneel zelf, maar is ook standaard uitgevoerd met een afstandsbediening. Men hoeft niet meer door de knieën. Daarnaast meet die de radiatortemperatuur. Dat is veel nauwkeuriger en is daardoor ook goed te combineren met vloerverwarming.

Plug & Play met spiraalsnoer (50 – 120 cm):
De radiatoren zijn dus kant en klaar! Afgevuld en voorzien van een overdrukventiel, een draaibare ontluchtingsplug en een thermostaat met spiraalsnoer.

– Alleen een stroompunt nodig
– Gemakkelijk aan te sluiten
– Temperatuur exact in te stellen
– Stijlvol
– Milieuvriendelijk

Functies:
– Aan/uit
– Instellen radiator temperatuur
– Boostfunctie (2H & 4H)

Milieuvriendelijker dan gas:
Niet alleen omdat er geen CO2 wordt uitgestoten, maar omdat deze elektrische radiatoren apart te bedienen zijn. De thermostaat van de woonkamer hoeft niet hoger gezet te worden om de badkamer te verwarmen. Zo verspil je geen kosten en warmte.

Afmetingen/wattages:
– 1800 x 400 mm / 948 Watt

Uitvoeringen:
– Wit met thermostaat chroom
– Wit met thermostaat zwart
– Wit met thermostaat wit
– Mat zwart (RAL 9005) met thermostaat chroom
– Mat zwart (RAL 9005) met thermostaat zwart

Geleverd met:
4 montagebeugels

Locatie thermostaat:
Onderzijde van de radiator op de linker of rechter verticale buis.

Inhoud/vulling:
De radiatoren worden afgevuld geleverd. De vloeistof (aangelengd met demiwater) die hiervoor wordt gebruikt verlaagt het vriespunt, gaat roest- en kalkvorming tegen en beschermd de binnenwanden tegen corrosie. Het heeft warmte overdragende eigenschappen en is afbreekbaar.

Overdrukventiel:
Elektrische radiatoren zijn gesloten systemen. Indien er voor de vloeistof niet voldoende ruimte is om uit te zetten kan de druk oplopen. De radiatoren worden daarom altijd een keer getest, ontlucht en geleverd met een overdrukventiel. Deze opent bij een druk van meer dan 3 bar, zodat de druk binnen de veilige grenzen blijft. Ondanks een overdrukventiel dient de elektrische radiator na transport en plaatsing altijd nogmaals ontlucht te worden.

Digitale thermostaat:
Een digitale thermostaat leverbaar in de kleuren zwart, wit en chroom met afstandsbediening. Functies: aan/uit, instellen radiator temperatuur en boostfunctie (2H & 4H). Lengte spiraalsnoer 50-120 cm. Afmetingen thermostaat: 7 x 6 x 4 cm. Incl afstandsbediening (12 x 3,8 cm)

Levering:
Elektrische radiatoren worden op bestelling geproduceerd. Bestelde/geleverde elektrische radiatoren kunnen daarom niet geannuleerd en/of geretourneerd worden.

Let op!

  • Locatie van de radiator – Let op dat de handdoekradiator liefst zo’n 1.5 meter en minimaal 60 cm. van een natgroep af moet hangen. Dit om te voorkomen dat de radiator nat wordt of in een vochtige lucht komt te hangen. Iedere radiator is namelijk bestendig voor een matige vochtige lucht, maar niet bestendig tegen direct contact met water.
  • Inkorten en/of aanpassen kabel en stekker – Het product wordt als een geheel Plug and Play model geleverd. Iedere vorm van garantie vervalt, indien het product wordt aangepast. Dit betekend dat ook het snoer en/of stekker niet aangepast of ingekort mogen worden, indien men aanspraak wil blijven maken op garantie.
  • Draaien thermostaat – De thermostaat niet van positie veranderen (draaien). Dit kan ten kosten gaan van een goede afdichting en de bedrading.

 


Details

Afmeting(en)

1800 x 400 mm.

Kleur(en)

Mat wit, Mat zwart

Kleur thermostaat

chroom, zwart, wit

Locatie thermostaat

links onder, rechts onder

Artikelnummer(s)

HRLSC 401800/A, HRLSC 401800/W, HRLSW 401800/W, HRLSZ 401800/A, HRLSZ 401800/W, HRSSC 401800/A, HRSSC 401800/W, HRSSZ 401800/A, HRSSZ 401800/W

EAN-code(s)

8785265064012, 8785265064029, 8785265064036, 8785265064043, 8785265064050, 8785265064067, 8785265064074, 8785265064081, 8785265064098, 8785265064104

Handleiding & garantie

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Handleiding & Garantiebepalingen

Let op!

  • Locatie van de radiator & natte handdoeken – Let op dat de handdoekradiator liefst zo’n 1.5 meter en minimaal 60 cm. van een natgroep af moet hangen. Dit om te voorkomen dat de radiator nat wordt of in een vochtige lucht komt te hangen. Iedere radiator is namelijk bestendig voor een matige vochtige lucht, maar niet bestendig tegen direct contact met water. Hang een natte handdoek niet te drogen over de radiator. Gebruik de radiator om handdoeken te verwarmen. Natte handdoeken verminderen de warmteafgifte en hiermee verspil je veel energie. Tegelijk zal de badkamer koud blijven, want de warmte wordt tegengehouden door de natte handdoek(ken). Ook kunnen natte handdoeken in combinatie met zeepresten e.d. op den duur ervoor zorgen dat de radiator op die plekken zal gaan roesten. Wij adviseren daarom bij een handdoekradiator ook een handdoekhouder of beugel aan te schaffen.
  • Inkorten en/of aanpassen kabel en stekker – Het product wordt als een geheel Plug and Play model geleverd. Iedere vorm van garantie vervalt, indien het product wordt aangepast. Dit betekend dat ook het snoer en/of stekker niet aangepast of ingekort mogen worden, indien men aanspraak wil blijven maken op garantie.
  • Draaien thermostaat – De thermostaat niet van positie veranderen (draaien). Dit kan ten kosten gaan van een goede afdichting en de bedrading.

Technische tekeningen

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Technische tekening Denso 1800

Afmetingen thermostaat: 7 x 6 x 4 cm.


Handdoekhouders

Te combineren met:

Handdoekhouder Magnetisch 60
Handdoekhouder Magnetisch 60

Andere suggesties…