Rondo toiletzitting

Bij de Rondo toiletzitting valt de deksel over de zitting, dit geeft i.c.m. het wandcloset een luxe en rustige uitstraling. De Rondo is een duroplast zitting. Duroplast is een kunststof die ontstaat door het onder hoge druk en temperatuur samenpersen van katoen en fenolhars. Duroplast toiletzittingen zijn zeer sterk, antibacterieel en krasbestendig. De Rondo toiletzitting is voorzien van soft-close en Quick Release. Soft-close voor een zachte sluiting. Door de Quick Release is de zitting simpel los te koppelen, wat het schoonmaken makkelijk maakt.

Beschrijving

Rondo toiletzitting

Type: toiletzitting

Kleur: wit

Serie: Rondo

Rondo soft-close duroplast zitting met quick release. Voorzien van anti-slip bumpers met hoge weerstand en rvs scharnieren. Bij de Rondo toiletzitting valt de deksel over de zitting, dit geeft i.c.m. het wandcloset een luxe en rustige uitstraling.

Toelichting Quick-release:
Door de Quick Release is de zitting simpel los te koppelen, wat het schoonmaken makkelijk maakt.

Toelichting soft-close:
Het soft-close mechanisme remt de val van de zitting. Het doorduwen van de rem veroorzaakt versnelde slijtage dan wel niet het falen van dit rem-mechanisme.

Te combineren met Rondo wandcloset, Rondo Rimfree wandcloset, Rondo Rimfree wandcloset met bidetspoeler, Sanicare wandcloset en Sanicare wandcloset met bidetspoeler.

 


 

Details

Serie

Rondo

Artikel(en)

Toiletzitting

Artikelnummer(s)

SK5508Z

EAN-code(s)

8785265051098

Technische tekeningen

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Technische tekening Rondo zitting

Garantie & Montage

Garantie- en Montagevoorschriften Keramiek

Andere suggesties…