Sanicare kolomkasten

Sanicare kolomkasten! Sanicare heeft meer dan 150 verschillende uitvoeringen kolomkasten. In 160 of 90 cm. hoog in diverse kleuren. Hoogglans wit, antraciet en diverse warme houtkleuren.

Dubbele kolomkasten: Het plaatsen van twee kolomkasten naast elkaar is verleden tijd! De dubbele uitvoeringen zijn hiervoor de oplossing. Dit geeft ook meer opbergruimte, een ruime plank over de gehele breedte kan in gebruik genomen worden.

Waszak: Geen korf of mand bij Sanicare. Wij bieden een waszak aan in onze kolomkasten, dat is flexibeler en functioneler. De waszak hangt aan een frame in de kolomkast. Door de hengsels aan de waszak, is de waszak met frame makkelijk te verwijderen en mee te nemen naar de wasruimte. De waszak is d.m.v. drukkers eenvoudig van het frame te verwijderen en wasbaar.

Grepen of greeploos: U kunt voor een greeploze kolomkast kiezen. Er bevindt zich dan een inkeping in de deurrand. U kunt ook kiezen voor een ingevreesde greep of een wat robuustere greep, een reling greep of zoals volgens de laatste trends een zwarte greep! Er zijn vele opties mogelijk.

Scharnieren: Alle Sanicare kolomkasten zijn voorzien van “Blum” scharnieren. Deze kwaliteits soft-close scharnieren zorgen ervoor dat de kolomkast deuren altijd zacht en geruisloos sluiten!

Kolomkasten zijn een mooie en luxe aanvulling in de badkamer en geven extra opbergruimte! Bekijkt u ook eens het complete Sanicare aanbod!

#Sanicare #kolomkast #dubbelekolomkast #waszak #wasmand #waskorf #soft-close #Blum #grepen #greeploos #zwartegreep #kolomkastmetwaszak #ingevreesdegreep