Wandcloset met bidetspoeler eenvoudig aan te sluiten

  • 8 juli 2021
Wandcloset met bidetspoeler eenvoudig aan te sluiten

Wandcloset met bidetspoeler eenvoudig aan te sluiten! Er wordt ons wel vaker gevraagd hoe het precies zit? Hoe is een wandcloset met bidetspoeler aan te sluiten? Er wordt vaak veel te moeilijk over gedacht. Het wandcloset is zoals ieder ander wandcloset zonder bidetspoeler aan te sluiten. Voor de bidetspoeler zit er een kleine aansluiting aan de achterzijde van het wandcloset. Deze moet verbonden worden d.m.v. een flexibele 3/8 waterslang naar een stopkraantje. Plaats deze naast het wandcloset, zodat de bidetspoeler eenvoudig te bedienen is met deze kraan. Wij hebben twee modellen wandclosets met bidetspoeler.

De Rondo Rimfree (zonder spoelrand) met bidetspoeler. Een mooie robuust model en zoals op de afbeelingen te zien is, is het aansluitpunt voor de waterslag eenvoudig te vinden.

Het tweede model is het Sanicare wandcloset met bidetspoeler.

Dit is een minimalistisch model en universeel model. Bij de meeste modellen verwerk je de aansluiting van de bidetspoeler naar de stopkraan achter het wandcloset in de muur. Bij dit model kan dit ook, maar is er ook de mogelijkheid om de aansluiting aan de linker of rechter zijde van het wandcloset naar voren te brengen via de speciale uitsparingen hiervoor. Hierdoor kun je hem alsnog naast het toilet aansluiten, zonder dat je in de muur aanpassingen hoeft te maken.

Een eenvoudig systeem! Maar mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij ze graag!

#Bidetspoeler #Sanicare #wandcloset #aansluiten

Close Menu