LED Spiegel 1 baan + ambi onder PP geslepen
LED Spiegel 2 baans-H
LED Spiegel Ambiance White PP geslepen
LED Spiegel 2 baans-V
Spiegel pp geslepen rond ambiance met afstandsbediening

Q-mirrors spiegels worden aangeboden binnen het Sanicare assortiment. Q-mirrors is gespecialiseerd in design spiegels & badkamerspiegels op maat, spiegels met kwaliteit ledverlichting, spiegelverwarming en zandstralen. Wij bieden de meest voorkomende maatvoeringen standaard aan. Overige rechthoekige afmetingen, kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Maximale breedte voor rechthoekige spiegels met omlijsting is 179,5 cm en voor pp-geslepen spiegels is dat 160 cm. Spiegels in opdracht kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Wij leveren spiegels (spiegels op maat) met en zonder omlijsting. De spiegels met omlijsting zijn voorzien van demping en zijn leverbaar in de uitvoeringen alu, mat zwart of chroom. Spiegels zonder omlijsting zijn PP-geslepen. Bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat.

Spiegels kunnen worden voorzien van LED verlichting. Hierbij zijn meerdere uitvoeringen mogelijk. Laat ons weten wat uw wensen zijn, wij denken graag met u mee. Ook als u de sensor op een andere plaatst wenst of als extra optie spiegelverwarming apart geschakeld wilt toepassen, geen probleem!

LED units achter de spiegel zijn normaal lastig of niet te vervangen. Bij Q-mirrors zijn de units wel vervangbaar en gewoon nieuw na te bestellen.

  • Op maat
  • Rechthoekig & Rond
  • Met omlijsting (alu, chroom of zwart) of PP-geslepen
  • Naar keuze: zonder verlichting of met LED verlichting
  • Schakelaar / handsensor
  • Spiegelverwarming
  • Op aanvraag

Heeft u interesse in een Q-mirrors spiegel op maat? Graag verwijzen wij u dan naar uw dichtstbijzijnde Sanicare dealer. Een Sanicare dealer kan uw wensen voor een “Spiegel op Maat” met u doornemen en de aanvraag bij ons indienen. Neemt u contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u z.s.m. informeren over de dichtstbijzijnde Sanicare dealer. Vergeet u dan niet uw woonplaats te vermelden!

Voor meer informatie over “Spiegels op Maat’, neemt u dan contact met ons op. Graag vernemen wij zo uitgebreid mogelijk uw wensen. Wij zullen u z.s.m. de mogelijkheden, prijsopgave en levertijd aangeven.

Close Menu