In the picture… Badmeubel Q7 – 85 cm schots-eiken

  • 6 juni 2023
In the picture… Badmeubel Q7 – 85 cm schots-eiken

Door dit specifieke meubel in the picture te zetten, willen we vier punten aan het licht brengen!

Meubel

Natuurlijk als eerste het meubel zelf. Dit meubel blijft namelijk een favoriet. Dit meubel is niet voorzien van een aparte greep, de greep is verwerkt in het lade front. Aan de bovenzijde van het ladefront in een subtiele, maar ruime inkeping. Hierdoor is de lade over de gehele breedte eenvoudig te openen. Het voordeel is dat de greep onopvallend is en dat er geen greep is waar men tegen aan kan stoten. Daarnaast valt ook het wastafelblad op. Dit blad heeft alles! Hij is keramisch en toch stijlvol dun. Hij is voorzien van een diepe wasbak met een mooie ronding en heeft ook nog voldoende afzetruimte. Dit meubel is al op veel verschillende manieren omschreven…. strak, modern, functioneel, luxe, tijdloos, etc. Een meubel zoals de Q7 is nou eenmaal heel breed inzetbaar.

Serie

Dit meubel behoort tot de serie Q7! Er zijn nog veel meer kleuren en afmetingen beschikbaar, waardoor er vele stijlen en mogelijkheden te creƫren zijn. Daarnaast behoort tot de serie Q7 ook een uitgebreide collectie kolomkasten en spiegelkasten. Hierdoor kun je het zo gek niet bedenken. Met onze uitgebreide collectie spiegels zijn er ook mooie en speelse combinaties te maken.

Drie laden

Opbergruimte is altijd welkom! Een derde volledige lade is daarom niet niks. Het is niet zo dat de beschikbare ruimte is opgedeeld in drie delen i.p.v. twee delen. Bij een drie laden uitvoering is er een volledige extra soft-close lade toegevoegd! Dat geeft heel veel extra opbergruimte en maakt het meubel voller en robuuster. Sommige denken dat het wat kolossaal is en/of dat het meubel dan erg laag bij de grond komt te hangen. Als het meubel te laag bij de grond wordt opgehangen, kan dit misschien zo zijn. Daarom goed van te voren meten en dan is er niks aan de hand. Er kan prima een mooie ruimte onder het meubel aangehouden worden. Tegenwoordig worden meubels al iets hoger opgehangen, gemiddeld worden we ook steeds langer šŸ™‚ Een drie laden uitvoering is mogelijk bij bijna ons gehele collectie badmeubelen.

Schots-eiken

Dit is een mooie kleur die we al een tijdje in de collectie hebben. Al onze badmeubelen zijn ook in deze kleur leverbaar. Men kijkt altijd graag naar de nieuwste kleuren. Ook wij kijken uiteraard met regelmaat naar alle houtkleuren en variaties die voorbij komen. Maar al heel lang en elke keer weer, kiezen we er toch voor om deze kleur erin te houden. Er moet altijd een aanbod zijn van een iets donkerdere hout kleur en daar komt bij ons de kleur schot-eiken om de hoek. Een kleur met mooie bruine kleur tonen, welke niet te donker zijn om zijn warmte te verliezen. Een mooie nerf waar ook iets van antraciet in terug te vinden is. Dit maakt dat deze kleur te combineren is met diverse kleuren badkamers. Juist dus ook mooi in een moderne badkamer met antraciet of zwart tinten. Geeft een enorm mooi effect om bij koude kleuren een meubel te plaatsen die warmte en stijl brengt.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, laat het ons weten… Wij zijn u graag van dienst!

#Sanicare #badmeubelen #Qmirrors #Q7 #greeploos #badkamerspiegel #schotseiken

Close Menu