Q40 Spiegel PP geslepen

De Q40 spiegel 80 x 40 cm. zonder omlijsting is speciaal in het programma opgenomen, om mooi te kunnen combineren met het toiletmeubel Q40. Deze spiegel is PP-geslepen. Bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat. De spiegel wordt geleverd incl. bevestiging set. De muurafstand van deze PP-geslepen spiegel is 1,5 cm. Wenst u verlichting bij deze spiegel, neemt u eens een kijkje bij de uitgebreide collecte Sanicare design verlichting. Een aantal modellen lampen zijn geschikt voor het plaatsen op een spiegel zonder omlijsten. Voor de meeste overige modellen is er een speciaal bevestigingsblokje beschikbaar.

PP-geslepen
PP geslepen &
gepolijst
           Q-mirrors-logo

Beschrijving

Q40 Spiegel PP geslepen – by Q-mirrors

De Q40 spiegel 80 x 40 cm. zonder omlijsting is speciaal in het programma opgenomen, om mooi te kunnen combineren met het toiletmeubel Q40.

Afmetingen: 80 x 40 cm. (hxb)

Uitvoering:
PP-geslepen: bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat. De spiegel wordt geleverd incl. bevestiging set. De muurafstand van deze spiegel is 1,5 cm.

Optioneel:
Deze spiegel is te combineren met Sanicare design verlichting (zie ook de extra tabbladen voor meer informatie).


Details

Afmeting(en)

80 x 40 cm.

Randafwerking

PP geslepen

Eigenschappen

Gepolijst, geslepen, incl. bevestigingsset *30.0005

Garantie

http://www.sanicare.nl/pdf/Garantie-en-voorschriften.pdf

Zones

http://www.sanicare.nl/pdf/Technische-tekening-zones.pdf

Over Q-mirrors

http://www.sanicare.nl/qmirrors/

PP-geslepen

Q-mirrors spiegels zijn er met omlijsting en zonder omlijsting. De spiegels zonder omlijsting zijn PP-geslepen spiegels. Bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat.


Verlichting

Sanicare heeft een uitgebreide collectie spiegelverlichting, modellen die zowel te bevestigen zijn op een spiegel met omlijsting als zonder omlijsting. Voor het gehele aanbod verwijzen wij u graag naar: Sanicare collectie design verlichting.

Zara 40 & 60


Garantie & Montage

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Garantie & Montage Spiegels & spiegels met sensor


Over Q-mirrors

Q-mirrors embleem

 

Q-mirrors spiegels worden aangeboden binnen het Sanicare assortiment. Q-mirrors is gespecialiseerd in design spiegels & badkamerspiegels op maat, spiegels met kwaliteit led-verlichting, spiegelverwarming en zandstralen. Wij bieden een assortiment aan met de meest voorkomende maten en uitvoeringen. Echter mocht u andere wensen hebben, laat het ons weten! Van ontwerp, snijden, graveren tot levering, alles onder 1 dak!

Q-mirrors werkt samen met een van de grootste toeleveranciers van glas uit Nederland. Wij leveren spiegels (spiegels op maat) met en zonder omlijsting. De spiegels met omlijsting zijn voorzien van demping en zijn leverbaar in de uitvoeringen alu, mat zwart of chroom. Spiegels zonder omlijsting zijn PP-geslepen. Bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat.

Spiegels kunnen ook worden voorzien van LED verlichting. Hierbij zijn meerdere uitvoeringen mogelijk. Wenst u een uitvoering die niet voorkomt in ons uitgebreide standaard aanbod, laat het ons weten! Wij denken graag met u mee! Ook als u de sensor op een andere plaatst wenst of als extra optie spiegelverwarming apart geschakeld wilt toepassen, geen probleem!

LED units zijn normaal lastig of niet te vervangen. Bij Q-mirrors zijn de units wel vervangbaar en gewoon nieuw na te bestellen.


Andere suggesties…