LED Spiegel Ambiance PP geslepen

Deze led spiegel is rondom voorzien van “Ambiance” sfeerverlichting. De sfeervolle led verlichting schijnt rondom vanachter de spiegel. U heeft de keuze uit “Warm White” of “Cold White” leds. De randen van deze spiegel zijn PP-geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat. De spiegels hebben zoals ze dat noemen een blinde ophanging, waardoor er een zwevend effect ontstaat. De muurafstand van deze PP-geslepen spiegel is 3 cm. De spiegel is leverbaar zonder schakelaar, met sensor of met afstandsbediening. Zonder schakelaar kan de spiegel rechtstreeks aangesloten worden op het lichtnet en geschakeld worden met de verlichting van de badkamer. Wanneer de spiegel is uitgevoerd met een sensor, is er slechts een handbeweging voor nodig om de spiegel aan/uit te schakelen of te dimmen. Uitgevoerd met een afstandsbediening is de spiegel te bedienen met een luxe “Touche slider” afstandsbediening.


PP-geslepen
LED icoontjes IP65

 

           Q-mirrors-logo
Categorieën: , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

LED Spiegel Ambiance PP geslepen – by Q-mirrors

Deze uitvoering spiegel is rondom voorzien “Ambiance” sfeerverlichting. De sfeervolle led verlichting schijnt rondom vanachter de spiegel (warm white – 3000K of cool white – 6000K leds). De spiegel is leverbaar zonder schakelaar, met sensor of met afstandsbediening. Zonder schakelaar kan de spiegel rechtstreeks aangesloten worden op het lichtnet en geschakeld worden met de verlichting van de badkamer. Wanneer de spiegel is uitgevoerd met een sensor, is er slechts een handbeweging voor nodig om de spiegel aan/uit te schakelen of te dimmen. Uitgevoerd met een afstandsbediening is de spiegel te bedienen met een luxe “Touche slider” afstandsbediening.

Deze spiegel is leverbaar in de afmetingen (hxb):
– 60 x 60 cm.
– 60 x 65 cm.
– 60 x 70 cm.
– 60 x 75 cm.
– 60 x 80 cm.
– 60 x 85 cm.
– 60 x 90 cm.
– 60 x 100 cm.
– 60 x 120 cm.
– Spiegels op maat, op aanvraag

PP-geslepen:
Spiegels zonder omlijsting zijn PP-geslepen spiegels. Bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat. De spiegels hebben zoals ze dat noemen een blinde ophanging, waardoor er een zwevend effect ontstaat. De spiegel wordt geleverd incl. ophanging. De muurafstand van deze spiegel is 3 cm.

Verlichting:
Deze uitvoering spiegel is rondom voorzien “Ambiance” sfeerverlichting. De sfeervolle led verlichting schijnt rondom vanachter de spiegel (warm white – 3000K of cool white – 6000K leds).
– “Warm white” of “Cool white” leds
– Led unit is vervangbaar
– Energyrating A
– IP 65 met coating voor vochtige ruimtes
– CE-markering

Uitvoering – zonder schakelaar:
De spiegel is rechtstreeks op het lichtnet aan te sluiten. Men kan deze uitvoering bijvoorbeeld mee laten schakelen met het licht van de badkamer (niet op een dimmer). De spiegel is dus zelf niet voorzien van een schakelaar.

Uitvoering – met handsensor:
Deze bevindt zich aan de onderzijde van de spiegel en is eenvoudig te bedienen. Haal uw hand onder de sensor langs met een afstand van ongeveer 5-7 cm voor schakeling. Wanneer u uw hand rustig onder de sensor beweegt en daar houdt, zal de dimfunctie geactiveerd worden. Houd rekening bij het plaatsen van de spiegel dat onder de sensor een vrije ruimte dient aangehouden te worden van 30 cm tot aan objecten (bv planchet, wastafel, kranen, accessoires etc.) Dit om storingen te voorkomen.

Uitvoering – met afstandsbediening:
Met de afstandsbediening is de verlichting aan/uit te schakelen en dimbaar. Het dimmen kan heel eenvoudig d.m.v. een luxe “Touch slider”. De afstandsbediening is te koppelen met meerdere spiegels met verlichting. Incl. Magnetische houder.

Aanbevolen spiegelverwarming (optioneel):
Voorzie de spiegel van spiegelverwarming met of zonder afstandsbediening, zie het assortiment spiegelverwarmingen.

Welke afmeting spiegelverwarming per spiegel geschikt is, hangt af van ophanging, de Led-verlichting en toebehoren op de achterzijde van de spiegel. Onderstaand de aanbevolen combinaties voor dit model spiegel (afmeting spiegel hxb – verwarming):

60 x 60 cm – nr 3 / 27,4 x 27,4 cm
60 x 65 cm – nr 3 / 27,4 x 27,4 cm
60 x 70 cm – nr 4 / 27,4 x 33,4 cm

60 x 75 cm – nr 5 / 27,4 x 41 cm
60 x 80 cm – nr 5 / 27,4 x 41 cm
60 x 85 cm – nr 6 / 27,4 x 52,4 cm

60 x 90 cm – nr 6 / 27,4 x 52,4 cm
60 x 100 cm – nr 7 / 27,4 x 60 cm
60 x 120 cm – nr 8 / 27,4 x 79 cm


Details

Afmeting(en)

60 x 60 x 3 cm., 60 x 65 x 3 cm., 60 x 70 x 3 cm., 60 x 75 x 3 cm., 60 x 80 x 3 cm., 60 x 85 x 3 cm., 60 x 90 x 3 cm., 60 x 100 x 3 cm., 60 x 120 x 3 cm.

Randafwerking

PP geslepen

Type led

Cold white, Warm white

Eigenschappen

incl. ophanging, Ledunit vervangbaar, Muurafstand 3 cm., warm- of cold white leds, PP geslepen en gepolijst, Zonder schakelaar, met handsensor of met afstandsbediening

PP-geslepen

Q-mirrors spiegels zijn er met omlijsting en zonder omlijsting. De spiegels zonder omlijsting zijn PP-geslepen spiegels. Bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat. De spiegels hebben zoals ze dat noemen een blinde ophanging, waardoor er een zwevend effect ontstaat. Bij PP-geslepen spiegels zonder verlichting is de muurafstand 2 cm. en bij pp-geslepen spiegels voorzien van LED verlichting is de muurafstand 3 cm.


Afstandsbediening

Afstandsbediening:
Werking: Met de afstandsbediening is de verlichting aan en uit te schakelen, als wel te dimmen. Het dimmen kan heel eenvoudig d.m.v. de stabiele “Touch slider”. Wanneer de afstandsbediening gebruikt wordt, brand er een led indicator. Een enkele afstandsbediening kan met meerder spiegels met verlichting gekoppeld worden. De afstandsbediening is voorzien van een CR2032 batterij. Er wordt gebruik gemaakt van 2.4GHz draadloze technologie. Voor gebruik de folie in het batterijvakje verwijderen. De afstandsbediening is niet waterdicht! Bij het plaatsen, zorg voor een droge en veilige locatie. Dit om vocht of val schade te voorkomen. Afmetingen: 13,9 x 3,6 x 1,1 cm.

Storing afstandsbediening:
Afstandsbediening reageert niet:
Wanneer bij gebruik van de afstandsbediening het indicatie lampje van de afstandsbediening niet brand, check de batterij en vernieuw deze indien nodig. Let ook op de positieve en negatieve polariteit van de batterij, zorg dat de batterij dus goed gepositioneerd is. Standaard wordt de afstandsbediening geleverd met een klein rondje afschermfolie in het batterij vak. Voor activatie dient deze folie verwijderd te worden.

Storing werking afstandsbediening:
De afstandsbediening maakt gebruik van 2.4GHz frequentie, check of deze frequentie niet verstoord wordt. Check of de storing ook optreed dichtbij de spiegel, wellicht bent u te ver van de spiegel verwijderd of zijn er teveel storende obstakels. Wanneer met de tijd het bereik en de gevoeligheid van de afstandsbediening afneemt, vervang de batterij.

Verlichting reageert niet op de afstandsbediening:
De afstandsbediening kan ontkoppeld zijn, deze is eenvoudig weer opnieuw te koppelen.

Koppelen/ontkoppelen afstandsbediening:
Haal de spiegel van de stroom (dit is de start positie).
Schakel dan de stroom aan, gelijk weer uit en tot slot weer aan. Er wordt dus in totaal drie keer geschakeld! AAN-UIT-AAN. Volg dit nauwkeurig op!
Druk snel, binnen 5 seconden, 3 keer op de aan/uit knop van de afstandsbediening. (Voor ontkoppelen druk je bij deze stap 5 keer i.p.v. 3 keer.)
Wacht een paar seconden.
Het koppelen is succesvol als het licht vervolgens drie keer knippert.

AfstandsbedieningAfstandsbediening


Spiegelverwarming

Aanbevolen spiegelverwarming (optioneel):
Voorzie de spiegel van spiegelverwarming met of zonder afstandsbediening, zie spiegelverwarmingen. Welke afmeting spiegelverwarming per spiegel geschikt is, hangt af van ophanging, de Led-verlichting en toebehoren op de achterzijde van de spiegel. Onderstaand de aanbevolen combinaties voor dit model spiegel (afmeting spiegel hxb – verwarming):

60 x 60 cm – nr 3 / 27,4 x 27,4 cm
60 x 65 cm – nr 3 / 27,4 x 27,4 cm
60 x 70 cm – nr 4 / 27,4 x 33,4 cm

60 x 75 cm – nr 5 / 27,4 x 41 cm
60 x 80 cm – nr 5 / 27,4 x 41 cm
60 x 85 cm – nr 6 / 27,4 x 52,4 cm

60 x 90 cm – nr 6 / 27,4 x 52,4 cm
60 x 100 cm – nr 7 / 27,4 x 60 cm
60 x 120 cm – nr 8 / 27,4 x 79 cm


Garantie & Montage

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Garantie & Montage Spiegels & spiegels met sensor
Garantie & Montage spiegels (met afstandsbediening)


Over Q-mirrors

Q-mirrors embleem

Q-mirrors spiegels worden aangeboden binnen het Sanicare assortiment. Q-mirrors is gespecialiseerd in design spiegels & badkamerspiegels op maat, spiegels met kwaliteit led-verlichting, spiegelverwarming en zandstralen. Wij bieden een assortiment aan met de meest voorkomende maten en uitvoeringen. Echter mocht u andere wensen hebben, laat het ons weten! Van ontwerp, snijden, graveren tot levering, alles onder 1 dak!

Q-mirrors werkt samen met een van de grootste toeleveranciers van glas uit Nederland. Wij leveren spiegels (spiegels op maat) met en zonder omlijsting. De spiegels met omlijsting zijn voorzien van demping en zijn leverbaar in de uitvoeringen alu, mat zwart of chroom. Spiegels zonder omlijsting zijn PP-geslepen. Bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat.

Spiegels kunnen ook worden voorzien van LED verlichting. Hierbij zijn meerdere uitvoeringen mogelijk. Wenst u een uitvoering die niet voorkomt in ons uitgebreide standaard aanbod, laat het ons weten! Wij denken graag met u mee! Ook als u de sensor op een andere plaatst wenst of als extra optie spiegelverwarming apart geschakeld wilt toepassen, geen probleem!

LED units zijn normaal lastig of niet te vervangen. Bij Q-mirrors zijn de units wel vervangbaar en gewoon nieuw na te bestellen.


Andere suggesties…