Afstandsbediening HVW WiFi

De Sanicare HVW Wifi thermostaten zijn handmatig te bedienen op het element zelf. Voor uitgebreidere functies kan er gebruik gemaakt worden van een app of een de afstandsbediening HVW Wifi (optioneel).

De WiFi thermostaat is dus standaard uitgebreid te bedienen met de App, waardoor de afstandsbediening niet noodzakelijk is. Toch kan een extra afstandsbediening wel handig en gewenst zijn. Uiteraard is de afstandsbediening uitermate handig voor degene die liever niet de App wensen te downloaden en/of het niet handig vinden de thermostaat met een telefoon te bedienen. Daarnaast zien we ook dat men het fijn vindt een afstandsbediening achter de hand te houden voor bij storingen in het Wifi netwerk, zodat de thermostaat ten alle tijden in te stellen is.

Beschrijving

Afstandsbediening HVW Wifi

Te gebruiken in combinatie met de Sanicare HVW Wifi thermostaten.

De HVW Wifi thermostaat is handmatig te bedienen op het element zelf. Voor uitgebreidere functies kan er gebruik gemaakt worden van een app of de afstandsbediening HVW WiFi (optioneel).

De HVW Wifi thermostaat is dus standaard uitgebreid te bedienen met de App, waardoor de afstandsbediening niet noodzakelijk is. Toch kan een extra afstandsbediening wel handig en gewenst zijn. Uiteraard is de afstandsbediening uitermate handig voor degene die liever niet de App wensen te downloaden en/of het niet handig vinden de thermostaat met een telefoon te bedienen. Daarnaast zien we ook dat men het fijn vindt een afstandsbediening achter de hand te houden voor bij storingen in het Wifi netwerk, zodat de thermostaat ten alle tijden in te stellen is.

De afstandsbediening is voor de algemene instellingen en voor het instellen van het weekprogramma. De afstandsbediening wordt geleverd met een houder voor aan de muur (excl. 2 x 1.5V AAA).

Afmeting: 13,5 x 5,2 x 2 cm (hxbxd)

In te stellen functies:

  • Instellen temperatuur
  • Zomer/winter tijd
  • Weekprogramma
  • Maximale temperatuur
  • Vergrendeling

 


Andere suggesties…