Wandcloset met geïntegreerde bidetkraan

  • 21 maart 2022
Wandcloset met geïntegreerde bidetkraan

Wandcloset met geïntegreerde bidetkraan! Dit jaar nieuw in ons assortiment binnen de geliefde Rondo serie een Rimfree wandcloset met bidetspoeler en geïntegreerde bidetkraan. Dit wandcloset heeft het allemaal!

  • Design: Het geliefde en strakke design van de Rondo serie. De zijkanten geheel gesloten met een blinde ophanging. Erg functioneel met de schoonmaak, maar het geeft natuurlijk ook een zeer stijlvolle look.
  • Rimfree: Een uitvoering zonder spoelrand wat hygiënischer en milieuvriendelijker is. Geen spoelrand meer waar vuil en kalk zich kan nestelen. Het spoelwater komt in het wandcloset via de moderne waterverdeler. Gelijkmatig leidt de waterverdeler het water door het wandcloset. Geschikt voor een 4/4,5 liter spoeling.
  • Bidetspoeler: Voorzien van een stijlvolle en subtiele bidetspoeler. Een reinigende functie om elk toiletbezoek aangenaam en vooral hygiënisch voor uzelf en voor uw familie te maken.
  • Bidetkraan: Design bidetkraantje mooi verwerkt in de zijkant van het wandcloset. Het wandcloset dient te worden aangesloten op de reguliere methode. De bidetspoeler is te verbinden met een flexibele 3/8 waterslang (warm & koud water of alleen koud water) aan de achterzijde/muur, zodat de aansluiting in de muur verwerkt kan worden. Incl. flexibele waterslangen.

Dit wandcloset heeft het dus allemaal, neem ook eens een kijkje!

#Sanicare #wandcloset #Rimfree #bidetspoeler #bidetkraan #Rondo

Close Menu