Sanicare® nu ook op Discord!

  • 1 juni 2021
Sanicare® nu ook op Discord!

Sanicare wordt nu ook vertegenwoordigd op Discord. Wellicht bekend bij de gamers onder ons. Dit platform is ook oorspronkelijk ontworpen voor gamers, maar inmiddels is het platform veel groter en wordt het door veel verschillende doelgroepen gebruikt. Sanicare heeft nu op Discord een eigen server waar heel overzichtelijk informatie over het Sanicare assortiment te vinden is. Daarbij is het heel gemakkelijk om via Discord contact met ons op te nemen.

Discord is een messenger-app, net als bijvoorbeeld Whatsapp, waar je gemakkelijk met elkaar kunt praten door te chatten of te (video)bellen. In tegenstelling tot Whatsapp, is Discord enorm uitgebreid in het aantal features (toepassingen/eigenschappen) dat het platform biedt.

De Discord-app werkt super en is volledig gratis. Je kunt op je laptop of PC ook Discord openen binnen je browser, maar de app werkt een stuk beter en sneller.

Voor degene die al Discord gebruiken of als je je direct wil aanmelden voor Discord, neem eens een kijkje op onze nieuwe Discord server: https://discord.com/invite/xEfaE3byXb

Nog niet bekend met Discord, meer informatie is te vinden op https://discord.com/

Wie weet tot ziens op Discord!

Close Menu