Sanicare badmeubelen bij Winkelman te Doetinchem!

  • 20 oktober 2020
Sanicare badmeubelen bij Winkelman te Doetinchem!

Sanicare badmeubelen bij Winkelman te Doetinchem! Bij Winkelman installateurs in Doetinchem, staan er meerdere Sanicare badmeubelen in de showroom. Een mooie selectie om een goede indruk te krijgen over alle mogelijkheden.

Badmeubel Q10

Badmeubel Q10 met drie laden in de kleur Belluno-eiken in de showroom bij Winkelman!

Badmeubel Q10 is een erg goed lopend meubel. Hij is leverbaar in de afmetingen 65, 80 en 100 cm. in een twee of drie laden uitvoering met een keramische wastafel. Standaard is het meubel voorzien van een robuuste chromen greep, maar op verzoek kan dit meubel ook uitgevoerd worden met een zwarte greep (geheel volgens de laatste trend). Uiteraard te combineren met diverse spiegels, spiegelkasten en kolomkasten.

Badmeubel 17

In de showroom bij Winkelman is dit 100 cm. meubel in het antraciet mooi gecombineerd met een ronde geslepen spiegel. Dit meubel met vrijhangende wastafel geeft een mooi design effect en is nog functioneel ook. Tussen de wastafel en de onderkast is er namelijk een mooie ruimte om bijvoorbeeld handdoek rolletjes of dergelijke neer te leggen. Zoals alle meubels is ook dit meubel verkrijgbaar in diverse kleuren en te combineren met meerdere uitvoeringen, spiegels, spiegelkasten en kolomkasten!

Badmeubel Q9

Badmeubel Q9 – 80 cm. in de kleur truffel

Dit meubel heeft een zeer apart wastafelblad, welke rond over de voorzijde van het meubel valt. Erg mooie keramische wastafel op een onderkast met vele mogelijkheden: – zwarte of chromen greep – 65, 80 of 100 cm. – diverse kleuren – 2 of 3 laden.

Bij de meeste Sanicare meubelen zijn de wastafels onderling uitwisselbaar. Zo kunt u dus combineren naar wens. Bij Winkelman te Doetinchem kunnen ze u dus meerdere opties laten zien en informeren ze u graag verder.

Toiletmeubel Q40

Toiletmeubel Q40 in het hoogglans wit met een mineraalmarmer wastafel.

Het Q40 meubel is en blijft zo een handig, compact en mooi meubelstuk. In het toilet kan men toch het een en ander netjes in een kastje zetten, is die niet overdreven aanwezig en heeft het een mooie en strakke uitstraling. Dit meubel kan uiteraard links of rechtsdraaiend geplaatst worden, met de greep horizontaal of verticaal waar u hem ook maar wil! In diverse kleuren te verkrijgen, waaronder ook mooie warme hout kleuren. De wastafel is een mineraalmarmer wastafel met hoge rand, echter kunt u ook kiezen voor een keramische wastafel met een dunne rand.

In de showroom bij Winkelman kunt u dus het een en ander van ons programma bekijken en adviseren/helpen ze u graag verder.

#Sanicare #Winkelman #Doetinchem #Showroom #Badmeubelen #badmeubel #kolomkast #spiegel #badkamerspiegel #wastafel #toiletmeubel #zwartegreep

Close Menu