Radiatoren met WiFi thermostaat!

  • 3 juli 2023
Radiatoren met WiFi thermostaat!

Radiatoren met WiFi thermostaat!

Wij hadden al aangegeven dat ze er aan zaten te komen, maar ze zijn! Per direct te bestellen!

We hebben vooraf al meerdere enthousiaste reacties gehad, wat wij ontzettend leuk vinden. Wij zijn namelijk ook overtuigd van dit product. Het is gewoon de uitvoering elektrische radiator wat alles heeft wat je zou willen.

Het model is chique, op afstand te bedienen met WiFi, een weekprogramma, keuze tussen het instellen van de gewenste kamertemperatuur of radiatortemperatuur en automatische beveiligingen. Wil je hem even snel op de thermostaat aanzetten, dat kan ook. Ben jij niet zo van de bediening met telefoon, dan bestel je er gewoon apart nog een afstandsbediening bij. Heb je kleine kinderen of wil je hem in een openbare ruimte hangen, stel dan voor de veiligheid een maximale radiator temperatuur in en maak gebruik van het slot om onbevoegde te weren. Wat mis je dan nog…..

Deze uitvoeringen staan al op onze website, alle informatie is daar dus terug te vinden. De WiFi thermostaat is te bestellen i.c.m. alle reguliere handdoek radiatoren, maar ook met het aparte model Qubic (heeft vierkanten buizen) en de luxe plaatradiator Denso.

Waarom kiezen voor onze WiFi radiator? De thermostaat is een zeer mooi cilinder model (chroom, zwart of wit), heeft uitgebreide opties en functies (zoals bv weekprogramma), is eenvoudig te koppelen d.m.v. een app en qua prijs in vergelijking met andere elektrische WiFi radiatoren op de markt, uitermate interessant!

Voor diegene die dat nog niet weten, wij leveren alle elektrische radiatoren als Plug & Play! Dat betekend dat u verder helemaal geen omkijken heeft. De radiatoren zijn afgevuld, voorzien van de thermostaat, een ontluchter en een overdrukventiel (veiligheidsventiel). Er is alleen een stroompunt nodig!

Neem eens en kijkje en heeft u nog vragen, laat het ons weten!

#radiator #elektrsich #elektrischeradiator #WiFi-radiator #WiFi #thermostaat # handdoekradiator #badkamerradiator

Close Menu