Ovale Ambiance spiegels bij Badkamerhuys Soest

  • 22 juli 2021
Ovale Ambiance spiegels bij Badkamerhuys Soest

Ovale Ambiance spiegels bij Badkamerhuys Soest! Er is weer een mooie en stijlvolle opstelling gerealiseerd bij Badkamerhuys Soest. Heel erg mooi gecombineerd met twee ovalen Q-mirrors ambiance spiegels verticaal geplaatst (100 x 70 cm)!

Zoals we al eerder hebben aangeven om een patroon te doorbreken en de boel op te laten leven kies dan voor ovale, ronde of spiegels met afgeronde hoeken. Design, speels of een tikje eigenwijs? Het geeft gewoon een heel ander beeld dan een standaard spiegel. Wij vinden het met name een hele mooie en luxe aanvulling!

De Q-mirrors ovale spiegels zijn geen smalle ovale spiegels, maar hebben een ruime volle ronding. De randen zijn mooi geslepen en gepolijst en hebben zoals ze dat noemen een blinde ophanging, waardoor er een zwevend effect ontstaat. Helemaal i.c.m. met “Ambiance” verlichting is dit een opvallende en zeer mooie aanvulling in een badkamer.

De spiegel wordt voorzien van een unit(s) met kwaliteit led-verlichting IP65 “warm white” (3000K) of “cool white” (6000K) leds. De spiegel is met en zonder sensor dimmer/schakelaar leverbaar. Zonder sensor is de spiegel rechtstreeks op het lichtnet aan te sluiten, waardoor deze mee schakelt met de verlichting. Wenst u hem individueel te schakelen/dimmen, kiest u dan voor een uitvoering met sensor. De leds zijn dan aan de onderzijde van de lijst aan/uit te schakelen met een handsensor, als wel te dimmen ! Hier is dus slechts een handbeweging voor nodig! Led-verlichting units kunnen normaal niet of moeilijk vervangen worden. Bij Q-mirrors zijn de units vervangbaar en nieuw na te bestellen!
– “Warm white” of “Cool white” leds
– Led unit is vervangbaar
– Dimbaar
– Met of zonder Handsensor/schakelaar
– Energyrating A
– IP 65 met coating voor vochtige ruimtes
– CE-markering

Wenst u meer informatie bij Badkamerhuys Soest informeren ze u graag verder!

#Sanicare #Badkamerhuys #Soest Ovaal #ovalespiegel #Spiegel #badkamerspiegel #showroom #Ambiance

Close Menu