NIEUW Q-mirrors spiegels ovaal

  • 15 juni 2021
NIEUW Q-mirrors spiegels ovaal

NIEUW Q-mirrors spiegels ovaal! Een hele mooie en uitgebreide aanvulling op het Sanicare assortiment. We hadden het al her en der laten weten dat deze nieuwe collectie Q-mirrors eraan kwam en kregen ontzettend veel enthousiaste reacties. De voorbereidingen zijn nu net afgerond en we zijn er klaar voor! Vandaar nu maar gelijk dit bericht.

Spiegels Ovaal

Design, speels of een tikje eigenwijs? Het geeft gewoon een hele ander beeld dan de standaard spiegel. Wij vinden het met name een luxe aanvulling!

De Q-mirrors ovale spiegels zijn geen smalle ovale spiegels, maar hebben een ruime volle ronding. De randen zijn mooi geslepen en gepolijst. Helemaal i.c.m. met “Ambiance” verlichting is dit een opvallende en zeer mooie aanvulling in een badkamer. Ze zijn dus per direct opgenomen in ons assortiment.

In de Sanicare catalogus 2022 zullen deze spiegels definitief worden opgenomen. Voor nu hebben we alvast alle Sanicare dealers voorzien van de prijzen en meer informatie, want ze zijn per direct leverbaar! Ook op onze website zal binnenkort alle informatie beschikbaar zijn. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons weten!

#qmirrors #Sanicare #spiegel #badkamerspiegel #ovaal #ambiance #geslepen

NIEUW Q-mirrors spiegels ovaal

Close Menu