NIEUW! Keramische wastafel Q40 Destra

  • 20 juni 2022
NIEUW! Keramische wastafel Q40 Destra

Keramische wastafel Q40 Destra

Wij hebben goed nieuws wat betreft het toiletmeubel Q40. Dit stijlvolle toiletmeubel hebben wij altijd al aangeboden met twee type wastafels. Een keramische en een mineraalmarmer wastafel! Wij hebben enkele maanden geleden al laten weten dat de keramische uitvoering tijdelijk niet leverbaar was. Wij zijn voor de zekerheid in de tussentijd op zoek gegaan naar een alternatief en we hebben een zeer mooie gevonden. Gezien het oude model keramische wastafel nog steeds staat op “tijdelijk niet leverbaar”, stappen we per direct over op dit nieuwe exemplaar, zie onderstaand!

Q40 keramische wastafel “Destra”

Waar rekening mee te houden t.o.v. de oude keramische wastafel?

Het model is veranderd | Hierdoor is er een mooiere en vollere rand aan de voorzijde.

Deze wastafel is niet universeel | Er is hier gekozen voor een stijlvolle uitvoering, waarbij het kraangat schuin is gepositioneerd. Hierdoor is deze wastafel alleen te plaatsen zoals op de afbeelding (kraan rechts).

Informatie online | Meer informatie over deze nieuwe wastafel “Destra” vind u op www.sanicare.nl. Deze wastafel is dus nog niet terug te vinden in de Sanicare catalogus, maar zal uiteraard in de eerst volgende uitgave worden opgenomen.

Deze is per direct gewoon leverbaar | Deze wastafel is gewoon op voorraad en blijft ook gewoon in productie 😊.

Mochten er nog vragen zijn, laat het ons weten!

Wij informeren u graag verder.

#Destra #wastafel #fonteintje #Q40 #keramiek #toiletmeubel #sanicare

Close Menu