NIEUW! Elektrische radiatoren!

  • 21 januari 2020

NIEUW! Elektrische radiatoren! Makkelijk te installeren en je hoeft de thermostaat in de woonkamer niet meer hoger te zetten om de badkamer te verwarmen. Verspil geen kosten en warmte!

De Sanicare elektrische radiatoren worden kant en klaar “Plug & Play” geleverd. Ze zijn rechtstreeks aan te sluiten op het elektriciteitsnetwerk. Ze zijn reeds afgevuld, voorzien van een automatische ontluchter, een digitale thermostaat en betaalbaar!

Automatische ontluchter:
Elektrische radiatoren zijn gesloten systemen. Indien er voor de vloeistof niet voldoende ruimte is om uit te zetten kan de druk oplopen. De radiatoren worden daarom altijd een keer getest, ontlucht en geleverd met een automatische ontluchter. Deze opent bij een druk van meer dan 3 bar, zodat de druk binnen de veilige grenzen blijft.

Vulling:
De radiatoren worden reeds afgevuld geleverd. De vloeistof (aangelengd met demiwater) die hiervoor wordt gebruikt verlaagt het vriespunt, gaat roest- en kalkvorming tegen en beschermd de binnenwanden tegen corrosie. Het heeft warmte overdragende eigenschappen en is afbreekbaar.

Digitale thermostaat:
Een chromen of zwarte digitale thermostaat. Met de functie aan/uit, temperatuur regeling en timer van 1 – 5 uur. Stel de gewenste temperatuur in. Na enkele ogenblikken schakelt de weergave terug op de kamertemperatuur. Bij het bereiken van de ingestelde temperatuur zal het verwarmen stoppen, totdat de temperatuur 1 graad onder de gewenste temperatuur zakt.

Onze klassieke ladder radiatoren in alle afmetingen zijn nu in deze elektrische uitvoering leverbaar, maar ook de Qubic met zijn aparte vierkanten buizen!

Close Menu