Kies voor een afstandsbediening!

  • 29 maart 2023
Kies voor een afstandsbediening!

Dit jaar nieuw in onze catalogus zijn de spiegels en spiegelkasten met afstandsbediening.

Waarom kiezen voor een spiegel met afstandsbediening?

Bewust hebben we deze optie toegevoegd aan onze collectie. Hiermee is de verlichting van de spiegel aan/uit te schakelen als wel te dimmen. Dat kan inderdaad ook met een handsensor, echter met deze “Touch Slider” afstandsbediening is de dimstand wel veel exacter in te stellen. Daarbij is het bij een handsensor noodzakelijk dat er onder de sensor 30 cm vrij ruimte wordt aangehouden. Deze ruimte heeft de sensor nodig om de handbewegingen goed te herkennen. Bij hoge kranen, muurkranen en planchetten is het lastig deze ruimte vrij te houden. Dit geldt ook bij grote ronde spiegels van bijvoorbeeld 120 cm. Alleen al in deze situaties zou een afstandsbediening veel geschikter zijn.

Afstandsbediening

Een afstandsbediening is niet gevoelig voor bewegingen en kan men plaatsen waar men maar wil. Dus ook bijvoorbeeld handig om de bediening bij binnenkomst van de badkamer te hangen. Met een afstandsbediening heb je een spiegel met verlichting, welke toepasbaar is in elke situatie!

Als men de spiegel wil laten schakelen met de verlichting van de badkamer, geen probleem. Ook dan, ga voor de afstandsbediening! Dan kun je ook altijd nog gebruik maken van de dimfunctie. Is de situatie in de nieuwe badkamer nog niet helemaal duidelijk, met een afstandsbediening zit u altijd goed. U hoeft geen rekening te houden met afstand, schakelaars of wel/geen dimfunctie en daarnaast is het een design uitvoering afstandsbediening met magnetische houder. Ook niet geheel onbelangrijk, afstandsbedieningen zijn te koppelen met meerdere spiegels. Dus wilt u twee spiegels naast elkaar hangen en ze op dezelfde dimstand kunnen zetten, dan is een afstandsbediening de oplossing!

Q-mirrors

Dutch Design

Even alle feiten op een rij:

  • Design uitvoering afstandsbediening
  • Touch slider, waardoor een makkelijke en exacte bediening mogelijk is
  • Er is geen vrije ruimte onder de spiegel nodig
  • Afstandsbediening kan overal geplaatst worden met de magnetische houder
  • Schakelt de verlichting met de verlichting van de badkamer, met de extra afstandsbediening kun je alsnog dimmen
  • Is de nieuwe situatie nog niet helemaal duidelijk, met een afstandsbediening zit u altijd veilig.
  • Spiegels met afstandsbediening zijn te koppelen!

Meer informatie is natuurlijk terug te vinden in onze catalogus of op onze website, maar wij staan u uiteraard ook telefonisch graag te woord!

Close Menu