Elektrische radiatoren !

  • 20 april 2020

Elektrische radiatoren, we zien dat steeds meer van onze dealers graag werken met onze elektrische radiatoren. Dit jaar hebben wij drie types (in meerdere kleuren) van onze collectie radiatoren ook in een elektrische uitvoering. Deze collectie heeft echt een vliegende start gemaakt. Zie onderstaand voor meer informatie over deze nieuwe collectie!

Voor een zeer scherpe meerprijs leveren wij deze radiatoren Plug & Play aan. Ze zijn dus reeds afgevuld, voorzien van een automatische ontluchter en een digitale thermostaat in het chroom of zwart. (standaard zit de thermostaat rechts-onder, maar kan op verzoek ook links-onder gemonteerd worden).

  • Alleen een stroompunt nodig
  • Gemakkelijk aan te sluiten
  • Temperatuur exact in te stellen
  • Stijlvol
  • Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijker dan gas: Niet alleen omdat er geen CO2 wordt uitgestoten, maar omdat deze apart te bedienen is.

De thermostaat van de woonkamer hoeft dus niet hoger om de badkamer te verwarmen. Zo worden er geen kosten en warmte verspilt.

Onderstaande modellen zijn per direct leverbaar.

Sanicare elektrische radiator

Sanicare radiator 1118 elektrisch

Kleuren: wit, inox-look, zilver-grijs, chroom, mat zwart
Afmetingen (HxB): 1118 x 450 mm. / 1118 x 600 mm.
Geleverd met: 4 montagebeugels in kleur


Sanicare elektrische radiator


Sanicare radiator 1720 elektrisch
Kleuren: wit, inox-look, zilver-grijs, chroom, mat zwart
Afmetingen (HxB): 1720 x 450 mm. / 1720 x 600 mm.
Geleverd met: 4 montagebeugels in kleur


Qubic elektrisch

Qubic 1264 elektrisch
Kleuren: wit, chroom, mat zwart
Afmeting (HxB): 1264 x 600 mm.
Geleverd met: 4 montagebeugels in kleur


Inhoud/vulling:

De radiatoren worden afgevuld geleverd. De vloeistof (aangelengd met demiwater) die hiervoor wordt gebruikt, verlaagt het vriespunt, gaat roest- en kalkvorming tegen en beschermd de binnenwanden tegen corrosie. Het heeft warmte overdragende eigenschappen en is afbreekbaar.

Automatische ontluchter:

Elektrische radiatoren zijn gesloten systemen. Indien er voor de vloeistof niet voldoende ruimte is om uit te zetten, kan de druk oplopen. De radiatoren worden daarom altijd een keer getest, ontlucht en geleverd met een automatische ontluchter. Deze opent bij een druk van meer dan 3 bar, zodat de druk binnen de veilige grenzen blijft.

Digitale thermostaat:

Een chromen of zwarte digitale thermostaat. Met de functies aan/uit, temperatuur regeling en timer van 1 – 5 uur. Stel de gewenste temperatuur in. Na enkele ogenblikken schakelt de weergave terug op kamertemperatuur. Bij het bereiken van de ingestelde temperatuur zal de verwarming stoppen, totdat de temperatuur 1 graad onder de gewenste temperatuur is gezakt. Locatie thermostaat is rechtsonder (op aanvraag linksonder)

#elektrisch #elektrischeradiator #radiator #thermostaat #digitaal #ontluchter

Close Menu