Badmeubel Q8 bij Roeloffzen Tegels & Sanitair te Almelo

  • 28 maart 2023
Badmeubel Q8 bij Roeloffzen Tegels & Sanitair te Almelo

Onze complimenten aan Roeloffzen Tegels & Sanitair te Almelo. In hun showroom is deze opstelling van het Sanicare badmeubel Q8 terug te vinden. Erg mooi gecombineerd met een “Ambiance”spiegel met afgeronde hoeken. In de showroom bij Roeloffzen Tegels en Sanitair zijn meerdere Sanicare badmeubelen te bezichtigen, ze helpen u graag verder!

Wat betreft het Q8 meubel: Dit is een 100 cm badmeubel met diverse combinatie mogelijkheden. Een praktisch meubel, gezien de luxe soft-close laden van het bekende merk “Blum” en de inliggende greep. Maar ook door de wastafel, deze is ruim en toch ook is er voldoende plaats om spulletjes op de wastafel kwijt te kunnen. De greep is in een rvs uitvoering, wat zeer stijlvol combineert met de kleur antraciet. In dit geval een hele creatieve combinatie met een half hoge kast. Dit geeft een luchtig effect en er is toch extra opbergruimte. De Q-mirrors “ambiance” spiegel met afgeronde hoeken maakt het helemaal af. Toch niet zo standaard vierkant, maar wel de maximale breedte om te benutten.

Kleuren badmeubel:

Het badmeubel is in diverse kleuren leverbaar en ook in 4 mooie houtkleuren.

Kleuren greep:

De inliggende greep is, op verzoek en zonder meerprijs, ook leverbaar in het mat zwart of chroom.

Wastafel:

Op dit meubel zijn nog veel meer combinaties qua wastafel mogelijk. Bijvoorbeeld een wastafel met twee kraangaten of combineer het meubel met een topblad met waskom.

Spiegel:

Ambiance spiegels zijn er echt in heel veel uitvoeringen. Zo is deze spiegel er ook in het rond, rond/ovaal, ovaal of vierkant. Ook is er de keuzen uit warm white of cold white leds en zijn er meerdere mogelijkheden qua bediening.

Kolomkasten:

Liever een hoge kolomkast of een dubbele, ook dat is mogelijk!

Bij Roeloffzen Tegels & Sanitair te Almelo informeren ze u graag verder over alle mogelijkheden.

#Sanicare #badmeubel #Q8 #Qmirrors @Roeloffzen

Close Menu