Wastafelbeugel

Wastafelbeugels zijn te combineren met diverse wastafelbladen en geven een wastafel een compleet nieuwe en mooie uitstraling. Zeer functioneel omdat de beugels uiteraard een wastafel ondersteunen, maar daarbij ook als handdoekhouder functioneren. Gaat u voor een chromen uitvoering voor een luxe uitstraling of voor de zwarte uitvoering voor een moderne stijl. Van de ophangbeugel heeft u er twee nodig. Deze beugels bevestigd u rechtstreeks aan de muur en dan kunt u er een wastafelblad naar keuze op leggen. De beugels zijn gemaakt van metaal en kunnen gecombineerd worden met diverse wastafelbladen die in breedtes mogen variëren van 60 t/m 120 cm.

Het is belangrijk om te weten op wat voor een muur u de ophangbeugels wilt bevestigen. Zorg dat het een stevige muur is! De keilbouten worden meegeleverd.

Beschrijving

Wastafelbeugel

Kleur: Zwart en Chroom

Afmeting: 210 x 430

Inclusief bevestiging

Geschikt voor wastafel van 60 – 120 cm.

Zeer functioneel omdat de beugels uiteraard een wastafel ondersteunen, maar daarbij ook als handdoekhouder functioneren. Van de ophangbeugel heeft u er twee nodig. Deze beugels bevestigd u rechtstreeks aan de muur en dan kunt u er een wastafelblad naar keuze op leggen. De beugels zijn gemaakt van metaal en kunnen gecombineerd worden met diverse wastafelbladen die in breedtes mogen variëren van 60 t/m 120 cm.

Het is belangrijk om te weten op wat voor een muur u de ophangbeugels wilt bevestigen. Zorg dat het een stevige muur is! De keilbouten worden meegeleverd.

Details

Kleur(en)

Chroom, Zwart

Technische tekening

Technische tekening wastafelbeugel: http://www.sanicare.nl/pdf/C2143C_2.pdf

Artikelnummer(s)

C2143C, C2143Z

EAN-code(s)

8785265041945, 8785265041952

Technische tekeningen

(“Mouseover” de documenten voor meer informatie)

Technische tekening Wastafelbeugel

 

Andere suggesties…