Welk badmeubel voor een gezin?

Q2 Meubelserie

Welk badmeubel voor een gezin? Wij adviseren om dan het beste een vrijhangend badmeubel met ingevreesde alu greep te kiezen. Waarom:

  • Hierdoor ontstaat er een robuuste en stoere uitstraling.
  • De greep heeft een stabiele en goede grip, goed te hanteren voor kinderen.
  • Kinderen kunnen ook niet aan de greep hangen, klimmen of stoten.
  • De alu uitvoering heeft als voordeel (in vergelijking met chromen grepen): geen vingerafdrukken.

De Sanicare badmeubelen Q2, Q3 en Q8 hebben een inliggende alu greep. Deze modellen variëren qua afmeting van 60 tot en met 120 cm. Voor iedere badkamer wel een passende uitvoering. Allemaal vrijhangende modellen, wat het schoonmaken en schoonhouden eenvoudiger maakt.

Nu hebben we het nog niet over opbergruimte gehad. Helemaal bij gezinnen is er veel opbergruimte gewenst. Deze series zijn uiteraard te combineren met spiegelkasten en verschillende soorten kolomkasten. Mocht u hiervoor de ruimte niet hebben, deze series kunnen ook geleverd worden in een drie laden uitvoering! We krijgen wel eens de vraag of het dan drie minder hoge laden zijn, NEE…er komt dan echt een derde lade bij. Is er heel weinig ruimte, zelfs een 60 cm. badmeubel kan dus met drie laden geleverd worden!

Nog een laatste tip, kies een hout kleur met motief. Uiteraard adviseren we een meubel netjes te houden, maar mocht er gespetterd zijn, hierop zijn waterspetters minder opvallend. Houtkleuren geven daarbij ook een mooie warme uitstraling in de badkamer.

#gezinsbadmeubel #gezinnen #badmeubel #inliggendegreep #Q2 #Q3 #Q8 #drieladenmeubel #kolomkast #spiegelkast