Spiegelverlichting mat zwart

Spiegelverlichting mat zwart

Spiegelverlichting mat zwart !

Achter de schermen zijn wij al druk met de catalogus 2019. Uiteraard zijn we weer bezig met mooie en nieuwe aanvullingen. Ook ons assortiment verlichting wordt uitgebreid. Alleen maar positief nieuws, gezien het feit dat alle modellen spiegel- en spiegelkast verlichting 2018 ook wederom worden aangeboden in 2019. Ook de prijzen blijven gelijk, geen prijsverhogingen! En tot slot wordt deze collectie nog eens aangevuld met een aantal uitvoeringen verlichting in de kleur mat zwart! Zeer gewild en uiterst mooi te combineren met de zwarte spiegellijsten en meubelgrepen. Deze lampen hebben we al binnen en zijn dus al per direct leverbaar, vandaar dat we u hier nu al over informeren.

De favoriete serie Anna ledlampen zijn per direct ook leverbaar in de kleur mat zwart! In de kleur mat zwart, mooi te combineren met andere zwarte accenten in een badkamer. Bijvoorbeeld met onze mat zwarte spiegelomlijsting en/of meubelgrepen.

In de afmetingen 30, 60 en 80 cm.

Bij de gehele collectie Sanicare verlichten is de transformator ingebouwd.

Te plaatsen op spiegellijsten, spiegelkasten en te klemmen op een spiegel zonder omlijsting.

Per direct leverbaar !

#spiegelverlichting #verlichting #spiegelkastverlichting #spiegellamp #zwart #mat zwart #schilderijlamp #schilderijverlichting #ledlamp #lamp