Spiegels zonder omlijsting

Q-mirrors spiegel rond Ambiance PP geslepen

Binnen het assortiment Q-Mirrors spiegels hebben we nu ook spiegels zonder omlijsting (PP geslepen). Uiteraard in vele uitvoeringen rechthoekig en rond zonder verlichting of met led verlichting. Naast de collectie spiegels met omlijsting kunnen ook deze spiegels op maat gemaakt worden en worden voorzien van spiegelverwarming.

PP-geslepen:

Bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat.

Op maat:

Wij bieden de meest voorkomende maatvoeringen standaard aan. Indien u een andere rechthoekige of ronde afmeting spiegel wenst, kunnen wij deze voor u op maat maken in ons atelier

Led-verlichting:

De spiegel wordt voorzien van een unit(s) met kwaliteit led-verlichting, “warm white”, “cool white” of RGB-leds. De leds zijn aan de onderzijde van de lijst aan/uit te schakelen met een handsensor, als wel te dimmen ! Hier is dus slecht een handbeweging voor nodig ! Bij RGB-leds word de spiegel geleverd met een afstandsbediening. Bij Q-mirrors zijn de units vervangbaar en nieuw na te bestellen !

Q-mirrors spiegel LED 2 baans-H PP geslepen Q-mirrors spiegel LED 1 baan PP geslepen Q-mirrors spiegel ambi white PP geslepen