Spiegelverwarming Q-mirrors voor meer comfort

Spiegelverwarming Q-mirrors voor meer comfort !

In veel badkamers is er last vast condens op de spiegel na het douchen of baden. Een irritatiepunt ! De Q-mirrors spiegelverwarming verhindert de vorming van condensatie van waterdamp op de spiegel.

Spiegelverwarming is een soort mat die je aan de achterzijde van de spiegel aanbrengt. Dit is eenvoudig door de verlijmde rug. Leg de spiegel op een zachte en vlakke ondergrond. Verwijder de folie en plaats de mat van boven naar beneden en voorkom luchtbellen.

De spiegelverwarming zal de temperatuur van het spiegelglas in enkele minuten doen stijgen. Dit vermindert ook de schoonmaakfrequentie, omdat de spiegel niet meer beslaat.

Vele denken dat een spiegelverwarming de gehele oppervlakte van het spiegelglas moet bedekken. Dit is echter niet zo, de verwarming geplaatst in het midden zal vanuit het midden het temperatuur doen stijgen en het glas zal de warmte vanzelf ook in een straal daarom heen geleiden.

Uiteraard voldoen de Q-mirrors spiegelverwarmingen aan de CE richtlijnen en voorzien van KEMA keur. Ze zijn los te verkrijgen als wel direct gemonteerd op een Q-mirrors spiegel. U heeft dan de keuze om hem rechtstreeks op het lichtnet aan te sluiten of dat wij ook voor u een schakelaar in de spiegellijst aanbrengen.

#Q-mirrors #Sanicare #spiegelverwarming #spiegelelement #verwarmingsmat #anticondenspad