Q-mirrors spiegel zwarte omlijsting bij Broekhuizen te IJsselmuiden

Q-mirrors spiegel zwarte omlijsting

Bij Broekhuizen keukens en Sanitair aan de Kleiland 1 te IJsselmuiden in de showroom Q-mirrors spiegel met 2 baans ledverlichting en zwarte omlijsting.

Een spiegel voorzien van LED-verlichting met twee verticale gezandstraalde banen. De lichtbron wordt achter de spiegel geplaatst. Deze schijnt door het, van achteren, gematteerde glas waardoor een zeer fraai lichteffect wordt gecreëerd. De leds zijn IP61 met coating en verkrijgbaar in de uitvoeringen “warm white” of “cold white”. De spiegel kan rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten, waardoor deze geschakeld word tezamen met de verlichting. De spiegel is ook individueel aan/uit te schakelen met de handsensor, als wel te dimmen ! Hier is slechts een handbeweging voor nodig ! Led-verlichting units kunnen normaal niet of moeilijk vervangen worden. Bij Q-mirrors zijn de units vervangbaar en nieuw na te bestellen !  Deze spiegel is leverbaar met omlijsting in de kleuren alu, chroom of mat zwart.

In de showroom bij Broekhuizen keukens & Sanitair zijn er meerdere uitvoeringen Q-mirrors spiegels te vinden, ze helpen u graag verder !

#Sanicare #Q-mirrors #zwarteomlijsting #led #badkamerspiegel #spiegel