Q-mirrors PP geslepen spiegels bij Broekhuizen te Ijsselmuiden

Q-mirrors PP geslepen spiegels

Bij Broekhuizen keukens en Sanitair aan de Kleiland 1 te IJsselmuiden in de showroom meerdere Q-mirrors PP geslepen spiegels.

Bij PP geslepen spiegels worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat. 

Deze spiegels kunnen voorzien worden van LED-verlichting door een gezandstraalde strook of stroken. De lichtbron wordt achter de spiegel geplaatst. Deze schijnt door het, van achteren, gematteerde glas waardoor een zeer fraai lichteffect wordt gecreëerd. Maar ook de Ambiance uitvoeringen rondom of alleen aan de onderzijde, zijn een fraaie verschijning. Dit indirecte licht schijnt vanachter de spiegel vandaan en geeft een sfeervol effect. De leds zijn IP61 met coating en verkrijgbaar in de uitvoeringen “warm white” of “cold white”. De spiegel kan rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten, waardoor deze geschakeld word tezamen met de verlichting. De spiegel is ook individueel aan/uit te schakelen met de handsensor, als wel te dimmen ! Hier is slechts een handbeweging voor nodig ! Led-verlichting units kunnen normaal niet of moeilijk vervangen worden. Bij Q-mirrors zijn de units vervangbaar en nieuw na te bestellen !

In de showroom bij Broekhuizen keukens & Sanitair zijn er meerdere uitvoeringen Q-mirrors spiegels te vinden, ze helpen u graag verder !

#Sanicare #Q-mirrors #led #badkamerspiegel #spiegel #Broekhuizen #IJsselmuiden #kleiland

Q-mirrors PP geslepen spiegels
Q-mirrors PP geslepen spiegels
Q-mirrors PP geslepen spiegels