LED spiegel ambiance rond bij Sanitairkamer

LED spiegel ambiance rond bij Sanitairkamer

LED spiegel ambiance rond bij Sanitairkamer te Nieuwegein in de showroom.

Een 120 cm. ronde spiegel voorzien van indirecte LED-verlichting. De leds worden rondom achter de spiegel geplaatst en geven een sfeervolle indirecte ambiance verlichting vanachter de spiegel vandaan. De leds zijn IP61 met coating en verkrijgbaar in de uitvoeringen “warm white” of “cold white”. De spiegel kan rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten, waardoor deze geschakeld word tezamen met de verlichting. De spiegel is optioneel ook individueel aan/uit te schakelen met de handsensor, als wel te dimmen! Hier is slechts een handbeweging voor nodig ! Led-verlichting units kunnen normaal niet of moeilijk vervangen worden. Bij Q-mirrors zijn de units vervangbaar en nieuw na te bestellen ! 

Bij deze spiegel zijn de randen PP geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat. Deze spiegels hebben een muurafstand van 3 cm. en worden geleverd incl. ophanging.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze ronde ambiance spiegel met een doorsnede van maar liefst 120 cm. is nu ook te bezichtigen in de showroom van Sanitairkamer te Nieuwegein. 

#Sanicare #Sanitairkamer #Nieuwegein #Q-mirrors #Ambiance #badkamerspiegel #rond #LED